Та прав Бобик на все сто! У нас на Солнечном вообще трындец какой-то : в кухне сутки топят, правда не очень то, а в комнате - НЕТ ! В ЖЭКе говорят-давление не дошло еще, ну не бред?! А счета, блин, придут охренительные!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
нет
да
Та прав Бобик на все сто! У нас на Солнечном вообще трындец какой-то : в кухне сутки топят, правда не очень то, а в комнате - НЕТ ! В ЖЭКе говорят-давление не дошло еще, ну не бред?! А счета, блин, придут охренительные!
Кемска волость? Забирайте на здоровье! Государство не обеднеет, я то думал, Господи... Забирайте! (с)
Пипец, у меня уже от холода ноги судороги сводят. Уже шерстяные носки натянул
Госпади! Скажи мне! Сколько проклятых чиновников я должен прикончить, чтобы эти проклятые мрази научились ценить и уважать людей?![]()
Правда-Калиновая ... процесс пошёлначали раздеваться по-тихоньку
Теплеет*все то же, Пушкина*
Фронтовая сводка : в начале проспекта Правды включили наконец то отопление)))) Ждем счета(((
Приїхав додому... сказали швидко давай запускай, ми усі чекаємо… спустив повітря з системи, навіть тепла воді по радіаторам пішла…
І усе.
Зупинилася.
Скоріш за усе я знаю що це таке - робили ремонт влітку і не увімкнули воду. Вже було таке. Два роки тому на другому поверсі...
Але що мене очікує завтра?!!! По делегації з під’їзду через кожні 10 хвилин + той час коли я не розмовляю з представниками комунальників…
Якщо я завтра тут когось обматюкаю – вибачайте.
Биту я вже змастив…
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Отопления по-прежнему нет![]()
В Приднепровске еле теплые батареи.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Победа 6 по прежнему без тепла
Жду ещё сутки и иду валить чиновников из обреза![]()
победа-3, батареи погрели день и выключили. снова ледяные.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks