Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2 з 9 ПершаПерша 123456789 ОстанняОстання
Всього знайдено 162, показано з 21 по 40.

Тема: САМАЯ ШОКИРУЮЩАЯ НОВОСТЬ!

Дописів
    5 405

Типово

И даже не президентша
    но какие-то телодвижения продолжаются, растяжки по городу висят.. значит, бабло еще есть, и окончательно не сдалась?

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від Jabba Переглянути допис
    И даже не президентша
    но какие-то телодвижения продолжаются, растяжки по городу висят.. значит, бабло еще есть, и окончательно не сдалась?
    ... я бы даже больше сказал... поняв что власть ей не далась, Юля уничтожает ВСЕХ, кто может занять ее месть в оппозиции (последний скандал со Свободой тому подтверждение).....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    5 405

Типово

Ревнует к "своему месту в политике", что ли?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Ревнует к "своему месту в политике", что ли?
    У Тягныбока обозвали Луценко брехуном, а Тимошенко – самодурой
    Об этом говорится в заявлении ВО «Свобода», распространенном пресс-службой оного ВО:

«Всеукраїнське об’єднання «Свобода» здивоване і занепокоєне брутальними спробами БЮТу розколоти опозиційні сили. У вівторок, 7 вересня 2010 року, під стінами Верховної Ради пройшов мітинг, організований Народним комітетом захисту України. Учасники заходу вимагали від Уряду Азарова-Тігіпка та режиму Януковича припинити політику соціальної українофобі. Зокрема виступали проти підвищення цін на газ та комунальні послуги для населення; збільшення пенсійного віку; ухвалення рабського Трудового кодексу; знищення малого і середнього підприємництва Податковим кодексом; подорожчання харчів; перетворення України на країну злиднів та олігархів.

Ще 3 вересня Народний Комітет захисту України з ініціативи ВО «Свобода» ухвалив заяву проти соціальної українофобії режиму Януковича. На цьому засіданні НКЗУ було вирішено під час віче 7 вересня надати слово зокрема трьом представникам «Свободи». Не зважаючи на домовленості, учасники багатотисячного мітингу (більшість з яких – представники «Свободи»!) так і не змогли почути виступу свого лідера Олега Тягнибока та голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди. Керівники БЮТу, які порядкували на трибуні, не надали слова також й іншим членам НКЗУ, зокрема Олександру Скіпальському, Михайлу Ратушному.

Після того, як мітингувальники почали вимагати слова Олега Тягнибока, на трибуну вийшов новоспечений бютівець Юрій Луценко. Він нахабно заявив, що Тягнибока начебто… немає на мітингу. Хоча лідер «Свободи» був серед мітингувальників біля Верховної Ради із початку акції до завершення акції. Тобто Юрій Луценко просто збрехав, дивлячись в очі багатотисячному народному віче. Коли ж Олег Тягнибок підійшов до трибуни, то ведучі терміново завершили захід. Від «Свободи» заледве дозволили виступити члену Політради Ірині Фаріон. Натомість мітинг перетворився на бенефіс лідерки БЮТу, яка виступила з трибуни аж тричі.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вважає неприпустимою і згубною політику представників БЮТу, які своїми безглуздими діями розколюють опозицію і тим самим скріплюють нинішній режим так, як до цього підживлювали його своїми «тушками». Замість того, щоби боятися виступу Олега Тягнибока, бютівцям варто було б навести лад у підконтрольних їм місцевих радах і припинити активну співпрацю свого членства з режимом Януковича.

Замість того, щоб перетягувати опозиційну ковдру, «Свобода» закликає до активнішого опозиційного спротиву режиму Януковича у парламенті, місцевих радах та на вуличних акціях. Кількість людей, які вийшли сьогодні під ВРУ, свідчить про реальну силу і спроможність кожної політичної сили.

Вважаємо спроби перетворити НКЗУ на придворну обслугу очільниці БЮТ – неприпустимим самодурством. Також, безперечно, згубним є творення паралельних комітетів захисту України, чим в деяких областях займається БЮТ.

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» заявляє, що і надалі братиме участь в усіх опозиційних заходах проти антиукраїнського режиму Януковича. Також ми закликаємо усіх своїх партнерів по опозиції реальними кроками і відповідальністю за дії своїх членів підкріплювати власну спроможність».

"ОБКОМ"

07 Сентября 2010 18:38
    .. скорее всего просто боится конкуренции...

Жора
    Guest

Типово

Цитата Допис від Прокурор* Переглянути допис
    Я на тебя жалобу в БЮТ напишу. НЕ умеешь создавать темы. Мозг как у вишни
    Прокурор, ну бы то как признаный специалист в этом деле, открыли бы платные курсы для бютовцев!

Дописів
    5 405

Типово

Ведет себя как ревнивая истеричка... кто-нибудь её еще уважает?

Звідки Ви
    dp.ua
    Дописів
    3 345

Типово

Надо у Юры спросить. У Кузнечика еще можно. Думаю, немало таких наберется. Вера - не шутка.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від ivanov012 Переглянути допис
    Надо у Юры спросить. У Кузнечика еще можно. Думаю, немало таких наберется. Вера - не шутка.
    .. разве Кузнечик БЮТовка... я всегда ее Свободовкой считал... типа ща даже обидеться должна.... а Юра, ну Юра это уникум... нам до него далеко...

Звідки Ви
    Dniepropetrovsk-motherland of urban niphs
    Дописів
    2 574

Типово

Цитата Допис від Rykkola Переглянути допис
    Я только за,ему там уже давно нечего делать!
    он там не так давно появился.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 315

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    .. разве Кузнечик БЮТовка... я всегда ее Свободовкой считал... типа ща даже обидеться должна.... а Юра, ну Юра это уникум... нам до него далеко...
    а еще юра воспевал мороза и боролся западенской бандеровщиной.... давно это было...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від derrick Переглянути допис
    а еще юра воспевал мороза и боролся западенской бандеровщиной.... давно это было...
    .. интересно, чем ему западенцы то не угодили...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

Цитата Допис від Cuznechik Переглянути допис
    Вами не понята сама суть явления.
    в этой стране больше нет места политической конкуренции. И не в Юле дело.
    Прочитал все каменты. Ну не правду ли я писал об отсутствии людей, Cuznechik?

Звідки Ви
    Каприка
    Дописів
    3 396

Типово

Цитата Допис від Cuznechik Переглянути допис
    Вами не понята сама суть явления.
    в этой стране больше нет места политической конкуренции. И не в Юле дело.
    Кто-нибудь прочитал что написала Кузнечик? И очень печально, что она права...
    P.S. Вначале написала, потом прочла до конца страницу. Речь не про Юлю, сама ее нежный взгляд видеть не могу. Эта власть не потерпит никого, кто хоть как то может противостоять ей. Вы оглянитесь вокруг, эту страну уже додушили и закапывают потихоньку, а стороники голубцов только ерничают, плюются желчью и могут ответить только что то типа "хаха пришла всем *опа оранжоиды".
    Востаннє редагував Шерон_Валери: 09.09.2010 о 09:56

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від Шерон_Валери Переглянути допис
    .. та ни фига она не права... история выбросила слабаков, вот они и разорались что их притесняют... 7 сентября все прекрасно показало место Юли и ее авторитет среди населения...

Звідки Ви
    Dniepropetrovsk-motherland of urban niphs
    Дописів
    2 574

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    .. та ни фига она не права... история выбросила слабаков, вот они и разорались что их притесняют... 7 сентября все прекрасно показало место Юли и ее авторитет среди населения...
    простите а что я было 7го сентября? оО

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

А ти думаєш що хтось поважає хоч когось з наших можновладців? ЗІ може даунецькі свого півня, чи юлєботи- але це клініка.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від im_skin Переглянути допис
    простите а что я было 7го сентября? оО
    .. Ваш вопрос только подтверждает провал БЮТа если бы они выполнили обещанное то этот вопрос задали бы единицы...

Дописів
    1 848

Типово

P.S. Вначале написала, потом прочла до конца страницу. Речь не про Юлю, сама ее нежный взгляд видеть не могу. Эта власть не потерпит никого, кто хоть как то может противостоять ей. Вы оглянитесь вокруг, эту страну уже додушили и закапывают потихоньку, а стороники голубцов только ерничают, плюются желчью и могут ответить только что то типа "хаха пришла всем *опа оранжоиды".
    Любезная Шерон_Валери. Вы позволите взять в подпись "закавыченную" часть Вашей цитаты. Авторство будет указано. Спасибо за ответ.

Звідки Ви
    Каприка
    Дописів
    3 396

Типово

да на здоровье!

Дописів
    15 562

Типово

Эта власть не потерпит никого, кто хоть как то может противостоять ей. Вы оглянитесь вокруг, эту страну уже додушили и закапывают потихоньку, а стороники голубцов только ерничают, плюются желчью и могут ответить только что то типа "хаха пришла всем *опа оранжоиды".
    А что, "эта власть" должна сама себе создавать оппонентов? Вы это ей в вину вменяете? Или, может быть, уровень оппозиции, это, прежде всего, заботы и дело рук самой оппозиции?

Сторінка 2 з 9 ПершаПерша 123456789 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті