| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
чого "подобного нє слишал"? російських слів які не використують у Дніпрі? якщо ви не чули, або не звертали уваги, це не означає, що їх немає.
тобто, ви знаете якою має бути мова. як я знаю, що у вас еталон? назвіть прикладом, тоді побалакаємо про "гдє".диалекты и говор слышал, а мову не довелось... может подскажете где ее можно послушать?
не уникайте:
ви за єдиний український літературний на телебаченні?
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
кажіть напрямок, я ж не віри питалася. чому зволікаєте, розпочали - закінчіть.
вибачте, у нас різні погляди на природне..на природне, яке вдале слово, а з цього на нормальне. очикування...вони ведуть до розчарування і немає в цьому сторонніх винних. ага. лірика.А в ожиданиях русской Украины нет ничего оригинального, эти ожидания просто естественны и нормальны. И будь у радетелей украинства хоть немного мозгов, они бы это поняли и приняли.![]()
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks