Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 3 з 24 ПершаПерша 12345678910111213 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 467, показано з 41 по 60.

Тема: Олейник идет в мэры?

Дописів
    81

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Враховуючи неприховані територіальні претензії РФ на Севастополь і Крим це рішення - зелене світло на підготовку анексії частини української території.
    дуже перепрошую - не втримався. а де ви бачили "неприховані територіальні претензії РФ на Севастополь" ?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від raraavis Переглянути допис
    дуже перепрошую - не втримався. а де ви бачили "неприховані територіальні претензії РФ на Севастополь" ?
    А Ви з Марсу пишете?)))

Дописів
    81

Типово

А Ви з Марсу пишете?)))
    ні. просто ви стверджуєте про це, як про доконаний факт. я й питаю в вас чи можете ви обгрунтувати свої твердження, чи це лише ваше абстрактна думка? тобто якщо опустити пасажі типу "це і так всім відомо", "люди кажуть", "це ж очевидно" і т.д. маєте хоч якесь обгрунтування вашого твердження?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Реклама - чистої води політична голубизна, проміжний варіант між ПР та Тігіпком. Гасло про "Нову політику Дніпропетровщини" - однояйцевий близнюк пеерівського "Будуємо нову Дніпропетровщину разом із президентом". Після голосування за окупацію Севастополя, фактичного переходу у правлячу коаліцію - які мотиви мають бути в виборця, щоби голосувати за Олійника?
    Мабуть у виборця будуть не мотиви, а незнання дійсної ситуації й сприйняття п. Олійника за опозиційного кандидата.
    Доречі, БЮТ (Батьківщина) оприлюднювали офіційну думку з цього приводу?
    ...я так думаю.

Дельфинарий: хлорированная тюрьма

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

ні. просто ви стверджуєте про це, як про доконаний факт. я й питаю в вас чи можете ви обгрунтувати свої твердження, чи це лише ваше абстрактна думка? тобто якщо опустити пасажі типу "це і так всім відомо", "люди кажуть", "це ж очевидно" і т.д. маєте хоч якесь обгрунтування вашого твердження?
    Вообще то специалисты по этому вопросу находятся здесь: http://forum.sevastopol.info/

Как неспециалист могу сказать:
    ПОСТАНОВЛЕНИЕ
    Верховного Совета Российской Федерации
    О правовой оценке решений высших органов государственной власти РСФСР по изменению статуса Крыма, принятых в 1954 году
    Верховный Совет Российской Федерации
    постановляет:

1. Постановление Президиума Верховного Совета РСФСР от 5 февраля 1954 года "О передаче Крымской области из состава РСФСР в состав Украинской ССР" как принятое с нарушением Конституции (Основного Закона) РСФСР и законодательной процедуры признать не имевшим юридической силы с момента принятия.

2. Ввиду конституирования последующим законодательством РСФСР данного факта и заключения между Украиной и Россией двустороннего договора от 19 ноября 1990 года, в котором стороны отказываются от территориальных притязаний, и закрепления данного принципа в договорах и соглашениях между государствами СНГ, считать необходимым урегулирование вопроса о Крыме путем межгосударственных переговоров России и Украины с участием Крыма и на основе волеизъявления его населения.
    Председатель Верховного Совета Российской Федерации
    Р.И.ХАСБУЛАТОВ
    Москва, Дом Советов России
    21 мая 1992 года №2809-1
    ...я так думаю.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

маєте хоч якесь обгрунтування вашого твердження?
    Ви ще нічого навіть не пробували спростувати, а вимагаєте доказів...
    Заяви керівництва Держдуми РФ та провідних діячів "Єдиної Росії" підійдуть? Чи єдиним доказом для Вас буде сам факт анексії?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Дякую, Скептику, я би відповісти краще не зміг. До речі, цієї постанови ніхто не відміняв, так що претензії в силі.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від sceptic Переглянути допис
    Доречі, БЮТ (Батьківщина) оприлюднювали офіційну думку з цього приводу?
    Ці діятимуть за принципом "краще жувати, ніж говорити", бо їхня висуванка на міського голову мадам Булавка дасть чималу фору Олійникові у питанні "АпАзиційності". То взагалі чистий технічний кандидат, тільки вони ще не визначилися - чи то під Куліченка, чи то під Краснова - справжні торги попереду)))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

Ці діятимуть за принципом "краще жувати, ніж говорити", бо їхня висуванка на міського голову мадам Булавка дасть чималу фору Олійникові у питанні "АпАзиційності". То взагалі чистий технічний кандидат, тільки вони ще не визначилися - чи то під Куліченка, чи то під Краснова - справжні торги попереду)))
    ...Все равны как на подбор...©
    То Олійник "сдавший" Севастополь, то Булавка, що зачитувала постанову з'їзду у Северодонецьку...
    ...я так думаю.

Дописів
    81

Типово

Ви ще нічого навіть не пробували спростувати, а вимагаєте доказів...
    Заяви керівництва Держдуми РФ та провідних діячів "Єдиної Росії" підійдуть? Чи єдиним доказом для Вас буде сам факт анексії?
    1. чому ви вирішили, що я маю намір щось спростовувати? ви озвучили твердження - я запитав чи можете його обгрунтувати.
    2. ні, заяви керівництва Держдуми РФ та провідних діячів ЄР не підійдуть. Жириновський, на той момент якщо не помиляюся був віце-спікером Держдуми РФ (тобто входив до кола керівництва), закликав розбомбити грузію. чи була це позиція РФ? очевидно, що ні. партія ЄР взагалі політичне утворення. зовнішню політику РФ як держави здійснює президент (МЗС у визначених випадках та парламент).
    3. щодо постанови верховного совета РФ маю деякі застереження:
    - питання території не може регулюватися постановою парламенту.
    -на момент її ухвалення україна вже була незалежною державою, тож питання її території думаю не можуть вирішуватися парламентом іншої країни.
    так, постанова відображає ставлення більшості російського парламенту на це питання станом на 1992 рік (згадайте що це рік в історії рф). чи є якісь офіціні документи чи хоча б заяви з цього приводу за добу путіна-медвєдєва? так, є. всі вони наголошують на безапеляційності незалежності україни в нинішніх кордонах.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

постанова відображає ставлення більшості російського парламенту на це питання станом на 1992 рік
    Ця постанова не відмінена і ДІЄ. Отже РФ має територіальні претензії до України на ДЕРЖАВНОМУ рівні.

чи є якісь офіціні документи чи хоча б заяви з цього приводу за добу путіна-медвєдєва? так, є. всі вони наголошують на безапеляційності незалежності україни в нинішніх кордонах.
    Покажіть не посилання на бла-бла росдіячів, а на ДОКУМЕНТ. Його НЕМАЄ.
    Востаннє редагував Andriy: 06.09.2010 о 16:27

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

...Все равны как на подбор...©
    То Олійник "сдавший" Севастополь, то Булавка, що зачитувала постанову з'їзду у Северодонецьку...
    Про ПІСУАР це Ви влучно згадали

Дописів
    81

Типово

Покажіть не посилання на бла-бла росдіячів, а на ДОКУМЕНТ. Його НЕМАЄ.
    ви сами посилалися на ЗАЯВИ керівництва держдуми рф та провідних діячів ЄР, а тепер кажити, що це "бла-бла"..
    хочете документ? є й таке Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією (http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/law...i?nreg=643_006 )
    статті 2, 3:
    "Високі Договірні Сторони відповідно до положень Статуту ООН і зобов'язань по Заключному акту Наради з безпеки і співробітництва в Європі поважають територіальну цілісність одна одної і підтверджують непорушність існуючих між ними кордонів."
    можу ще пошукати, якщо замало..

Дописів
    81

Типово

Ця постанова не відмінена і ДІЄ. Отже РФ має територіальні претензії до України на ДЕРЖАВНОМУ рівні.
    Доречі, міжнародний договір має пріорітет у застосуванні перед актом національного законодавства. У частині, в якій акт нац.законодавства суперечить міжнародного договору - діє саме міжнародний договір.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 597

Типово

ви сами посилалися на ЗАЯВИ керівництва держдуми рф та провідних діячів ЄР, а тепер кажити, що це "бла-бла"..
    хочете документ? є й таке Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською Федерацією (http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/law...i?nreg=643_006 )
    статті 2, 3:
    "Високі Договірні Сторони відповідно до положень Статуту ООН і зобов'язань по Заключному акту Наради з безпеки і співробітництва в Європі поважають територіальну цілісність одна одної і підтверджують непорушність існуючих між ними кордонів."
    Я так розумію Ви навмисне оффтопите цю тему. Хочете закидати її російськими заявами, постановами, Тузлами...
    ...я так думаю.

Дописів
    81

Типово

Я так розумію Ви навмисне оффтопите цю тему. Хочете закидати її російськими заявами, постановами, Тузлами...
    Та ні) я вибачаюся, якщо вступив в дискусію не в тому місці. якщо це можливо прошу модератора перемістити її в підходящу гілку

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

статті 2, 3:
    Не смішіть мої капці. Цей договір, як казав Бісмарк, не вартий паперу, на якому він написаний. Після його підписання була Тузла. Освіжити в пам"яті? А ще - відмова РФ проводити демаркацію кордонів.

Договір теж єльцинський, Ви обіцяли медвепутінський документ. Його немає. А якби з'явився, хасбулатівська постанова все одно б діяла - на той самий "всякий випадок". Бо реальна політика РФ щодо України складається з різних варіацій двох планів (максимум і мінімум): 1. демонтаж державності, асиміляція і поглинання; 2. дезінтеграція, розкол та анексія територій.
    Востаннє редагував Andriy: 06.09.2010 о 16:48

Звідки Ви
    ua
    Дописів
    34

Типово

вам Лужкова недостаточно?.. не говоря уже о Затулине

Дописів
    81

Типово

Не смішіть мої капці. Цей договір, як казав Бісмарк, не вартий паперу, на якому він написаний. Після його підписання була Тузла. Освіжити в пам"яті? А ще - відмова РФ проводити демаркацію кордонів.
    Договір теж єльцинський, Ви обіцяли медвепутінський документ. Його немає. А якби з'явився, хасбулатівська постанова все одно б діяла - на той самий "всякий випадок". Бо реальна політика РФ щодо України складається з різних варіацій двох планів (максимум і мінімум): 1. демонтаж державності, асиміляція і поглинання; 2. дезінтеграція, розкол та анексія територій.
    1. Ви попросили показати документ і стверджували, що його немає. я вам його показав, отже він є. все вірно? питання виконання наявних документів взагалі нами не обговорювалося. чому ви вважаєте, що він вартий менше за постанову, на яку посилаєтесь ви?
    2. процитуйте де я обіцяв медвепутінський документ. такого не було.
    3. висновок? ну і так зрозуміло здається.

Дописів
    81

Типово

Цитата Допис від any_wonder Переглянути допис
    вам Лужкова недостаточно?.. не говоря уже о Затулине
    це не є офіціна позиція рф. хоча не стверджую, що свої маразматичні заяви вони роблять що називається "з відома".

Сторінка 3 з 24 ПершаПерша 12345678910111213 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті