По всем! Что делает, чего и почему не делает!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
По всем! Что делает, чего и почему не делает!
...Не люби мне мозги...
Мне наплевать,что вы обо мне думаете, я о вас не думаю вообще...
ні... у Вас мають бути конкретні зауваження... наприклад: не підписує рішення ради та її виконавчого комітету - факти, дати, № рішень... не організує в межах, визначених цим Законом, роботу відповідної ради та її виконавчого комітету... випадки, дати, конкретні дії.. навіть першокласниця, коли вчителю клепає, факти наводить - а Пєтя мене за волосся тягає... чи щось таке.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
дитячій садок... як я розумію, Ви впевнені, що Іван несумлінно виконує свої обов`язки, визначені законом. при чому по всіх пунктах. ці Ваші припущення повинні на чомусь грунтуватись. я ж і питаю: на чому? про дороги, сміття та ін. можете не нагадувати. питання було про конкретні пункти та статті закону.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
А что собственно тогда говорить, что он не соответствует своей должности? раз в кресле, значит полностью ей соответствует и все делает согласно утвержденного графика! Пока только все бла-бла-бла, типа И.И. не чего не делает, а на вопрос, что именно не делает, всех сразу же этот вопрос вводит в ступор!
Меня как раз и интересует почему Куличенко не может должным образом организовать работу исполнительной власти? Где эти обещанные дорогипосле капитального ремонта и чистый город?
И где те деньги которые на это выделяются из бюджета?7) здійснює керівництво апаратом ради та її виконавчого
комітету;
9) забезпечує підготовку на розгляд ради проектів програм
соціально-економічного та культурного розвитку, цільових програм з
інших питань самоврядування, місцевого бюджету та звіту про його
виконання, рішень ради з інших питань, що належать до її відання;
оприлюднює затверджені радою програми, бюджет та звіти про їх
виконання;
13) є розпорядником бюджетних коштів, використовує їх лише
за призначенням, визначеним радою; ( Пункт 13 частини статті 42 із
змінами, внесеними згідно із Законом N 2813-IV ( 2813-15 ) від
06.09.2005 )
...Не люби мне мозги...
Мне наплевать,что вы обо мне думаете, я о вас не думаю вообще...
[QUOTE=Vivera;8468522Покажите мне документы свидетельствующие о не целевом использовании бюджетных средств?[/QUOTE]
Я не пойму, вы блондинка или ученик средней школы?
Цыркин заместитель Куличенко
http://www.gorod.dp.ua/news/news.php?id=56773
За два часа сессии 200 решений![]()
I am not perfect, i am LIMITED edition!
может новую тему создать![]()
I am not perfect, i am LIMITED edition!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks