Разве в Москве не ведут оседлый образ жизни примерно на протяжении такого же периода времени как и в Украине?
Етногенеза москалів походить з фінно-угорських автохтонів тих країв, які були мисливцями-риболовами і не знали рільництва. Подібні до них були і племена в’ятичів, що мешкали на південь, на території сучасної Рязанщини. Мисливство є кочовим способом життя; мисливець постійно пересувається лісом у пошуках багатших на здобич теренів. Пізніше завдяки асиміляції прибульців із України (не пишу «Русі», тому що останнім часом маю серйозний сумнів щодо правильності співвідношення Київської Держави та її населення з назвою Русь) предки москалів перешли до випалювального землеробства: випалюючи ділянку лісу, вони орали її та засівали, врожай знімали. Але через те, що така випалена земля родить лише рік-два, а ґрунт на Москві вкрай неродючий (т.зв. «нечoрнозем’я») люди змушені були пересуватися далі, знову випалюючи нову ділянку лісу. Таким був господарський уклад предків сучасних москалів. А міцний вплив татарської кочової культури тільки посилив у них ментальність кочовика. Чому Москва загарбала під себе стільки землі? Хіба не тому, що в природі кочовика постійно розширювати терени своїх пересувань? Що принципово відрізняється від ментальності українців – осілих землеробів.

Я воюю с США, Западной Европой всеми доступными мне средствами.
А вони, бідні, мабуть, і не здогадуються...

Я готов отдать всё, что у меня есть в этой борьбе, включая мою жизнь, я согласен страдать столько, сколько нужно.
Ну, і як воно страждається?