Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 7 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання
Всього знайдено 153, показано з 121 по 140.

Тема: Несчастный случай с малышом на ж/м Победа-3 . Ребенка убило дверью..

Дописів
    2 616

Типово

Цитата Допис від Sergey B. Переглянути допис
    глупо искать виновных и бессмысленно, но то что в подьезде, на лесничной клетке не должно складироватся отходное многокилограмовое железо это точно, по любым правилам безопасности и общежития. пока не можешь вывезти, храни СВОЙ мусор у СЕБЯ. когда дома унитаз меняют, гадить тоже в подьезде, говно это ж "не самое опасное что есть."?
    Согласна полностью, но что делать с тем, что родители то НЕ ДОСМОТРНЕЛИ!??
    "Ответственность за свою судьбу,связанная с личной свободой - невыносимая ноша для большинства, поэтому народ готов расстаться со свободой в обмен на «порядок» и гарантированную миску баланды" Э.Фромм

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

но что делать с тем, что родители то НЕ ДОСМОТРНЕЛИ!??
    уже ничего

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

плата за вывоз мелкогабаритных отходов(мусоропровод, баки и т.д.) одна, организаций предоставляющих услуги вывоза курпногабаритных отходов в том числе и строительных полно, и плата естественно другая.
    под подьездом и во дворах нет, их там и не должно быть, они должны вывозится отдельно, и за отдельную плату, повторю предложений услуг по их вывозу полно. помоему делая ремонт за тысячи гривень не потратить 300грн за вывоз крупногабаритных строительных отходов(оконных рам, дверей и т.д.) и бросить это под подьездом это даже не жлобство.
    я повторю. великогабаритні та ремонтні відходи - ті самі побутові відходи. є офіційні перевезники, що виграли конкурс невідомо на які послуги. чи то на збирання, чи то на вивезення. яким начебто я повинен платити лише і саме за вивезення відходів. в законі мова йде про збирання. а все, про що Ви пишете - про пропозиції по 300 грн. та ін. - незаконно. якщо не під "чорним прапором", але під "сірим" - точно. це не я вигадав. закон такий.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Дописів
    515

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    я повторю. великогабаритні та ремонтні відходи - ті самі побутові відходи. є офіційні перевезники, що виграли конкурс невідомо на які послуги. чи то на збирання, чи то на вивезення. яким начебто я повинен платити лише і саме за вивезення відходів. в законі мова йде про збирання. а все, про що Ви пишете - про пропозиції по 300 грн. та ін. - незаконно. якщо не під "чорним прапором", але під "сірим" - точно. це не я вигадав. закон такий.
    Как бы там ни было, но человек выставивший свою дверь на лестничную площадку, подпадает под 52 статью КоАПа - нарушение правил благоустройства. Для мусора есть мусорные баки: складируйте мусор или в них, или рядом, тогда к Вам вопросов не будет. А сейчас вина за смерть ребенка, при должном желании МВД, если не ошибаюсь это их подследственность, ляжет на должностных лиц ЖЭКа

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Bombadil Переглянути допис
    Как бы там ни было, но человек выставивший свою дверь на лестничную площадку, подпадает под 52 статью КоАПа - нарушение правил благоустройства. Для мусора есть мусорные баки: складируйте мусор или в них, или рядом, тогда к Вам вопросов не будет. А сейчас вина за смерть ребенка, при должном желании МВД, если не ошибаюсь это их подследственность, ляжет на должностных лиц ЖЭКа
    52 стаття не про те. пильніше.
    ЖЕК повинен збирати металолом? без ліцензії?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

а все, про що Ви пишете - про пропозиції по 300 грн. та ін. - незаконно. якщо не під "чорним прапором", але під "сірим" - точно. це не я вигадав. закон такий.
    тоесть вы считаете, что двери, строительный мусор, и прочее нужно выставлять под подьезд или на лесничной клетке?

закон говорит что:
    "Великогабаритні та ремонтні відходи у складі побутових
    відходів мають збиратися окремо від інших видів побутових
    відходів. "
    думаю нужно как минимум связатся с организацией которой вы платите и узнать где это "окремо" находится, но не как не сваливать эти отходы в подьезде или во дворе.
    Востаннє редагував Sergey B.: 02.08.2010 о 15:41

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

тоесть вы считаете, что двери, строительный мусор, и прочее нужно выставлять под подьезд или на лесничной клетке?
    Стаття 35-1. Вимоги щодо поводження з побутовими відходами

Великогабаритні та ремонтні відходи у складі побутових
    відходів
    .
    хто і як здійюснює збирання великогабаритних та ремонтних відходів?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

закон говорит что:
    "Великогабаритні та ремонтні відходи у складі побутових
    відходів. "
    думаю нужно как минимум связатся с организацией которой вы платите и узнать где это "окремо" находится, но не как не сваливать эти отходы в подьезде или во дворе.
    хочь це і не по темі, але поясню.
    я не плачу. принципово. в темі про відходи я писав про те, що після того як я, опустивши сміття в контейнер, добровільно відмовився від права власності на відходи, а власник контейнера автоматично, згідно ЦК, набув право власності на такі відходи, я не бачу підстав платити за вивезення чужої власності. готовий платити за збирання (а саме за надання міста в контейнері або місця для тих самих великогабаритних відходів). але ж перевізники за умовами саме збиранням і не займаються і ніхто тариф ділити на складові не хоче. щодо місця розтошування "окремо", то гадаю, що я не повинен ні в кого нічого питати. це має бути прописано в договорі. але ж і договір мені ніхто не запропонував підписати.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

Mr.Glum , вы не ответили на вопрос.
    я всё понимаю закон, договоров нет и т.д. но конкретно, по факту наличия отходов, вы считаете что оправдавшись этим нужно бросать крупногабаритный мусор в подьезде, лесничной клетке, во дворе и т.д.?
    Востаннє редагував Sergey B.: 02.08.2010 о 16:19

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Mr.Glum , вы не ответили на вопрос.

я всё понимаю закон, договоров нет и т.д. но конкретно, по факту наличия отходов, вы считаете что оправдавшись этим нужно бросать крупногабаритный мусор в подьезде, лесничной клетке, во дворе и т.д.?
    я вважаю, що нема підстав притягувати особу, що залишила ті двері, до відповідальності.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

я вважаю, що нема підстав притягувати особу, що залишила ті двері, до відповідальності.
    я спрашивал о другом.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

я спрашивал о другом.
    дивно. залишати-не залишати... то питання сумління. що Ви намагаєтесь з`ясувати? в моєму підїзді йде ремонт в одній з квартир. люди винесли частину сміття в мішках у коридор. двері винесли. дерев`яні. шпалери старі в рулонах. кажуть, що викличуть машину і все вивізуть. але не відразу. зрозуміло, що ніхто його вивозити не буде, поки не назбирають обсяг достатній для машини. і буде те сміття лежати може місяць... може два, поступово зростаючи в обсягах. складене акуратно. поряд все прибрано.
    мені відразу розстріляти сусідів? чи перед тим відпустити дитину погуляти біля тих дверей саму, без нагляду?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 034

Типово

дивно. залишати-не залишати... то питання сумління. що Ви намагаєтесь з`ясувати?
    что можно пытатся узнать спрашивая "тоесть вы считаете, ...."? - ваше мнение. но та как как вы увиливаете от ответа, мне оно уже не интересно.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

что можно пытатся узнать спрашивая "тоесть вы считаете, ...."? - ваше мнение. но та как как вы увиливаете от ответа, мне оно уже не интересно.
    ну... я зробив все, що міг.

OgirOk
    Guest

Типово

За законом великогабаритні і ремонтні відходи у складі побутових відходів мають збиратися окремо від інших видів побутових відходів. чи плата за вивезення побутових відходів не єдина? Ви десь бачили обладнані місця для збирання таких відходів? ті ж двері теж побутові відходи. великогабаритні і ремонтні, але побутові. а окреме місце для їх збирання не облаштовано. в той же час, оскільки вони металеві і можуть бути використані у якості вторинної сировини, діяльність зі збирання таких відходів потребує відповідної ліцензії. у ЖЕКу чи у будь-якого з перевезників відходів є ліцензія на збирання, наприклад, металолому? якщо виставити двері просто на вулицю - це порушення законодавства. якщо ЖЕК чи яке-небудь Ґрінко забере ці двері - порушення законодавства. бо це збирання відходів, що можуть бути використані у якості вторинної сировини без відповідної ліцензії. не все так просто.
    Не Хонисте. "За Законом".

OgirOk
    Guest

Типово

хочь це і не по темі, але поясню.
    я не плачу. принципово. в темі про відходи я писав про те, що після того як я, опустивши сміття в контейнер, добровільно відмовився від права власності на відходи, а власник контейнера автоматично, згідно ЦК, набув право власності на такі відходи, я не бачу підстав платити за вивезення чужої власності. готовий платити за збирання (а саме за надання міста в контейнері або місця для тих самих великогабаритних відходів). але ж перевізники за умовами саме збиранням і не займаються і ніхто тариф ділити на складові не хоче. щодо місця розтошування "окремо", то гадаю, що я не повинен ні в кого нічого питати. це має бути прописано в договорі. але ж і договір мені ніхто не запропонував підписати.
    Снова не Хонисте. Не в той теме пишете. Надо: тут

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

агірок, я тільки навчаюсь...

Дописів
    515

Типово

52 стаття не про те. пильніше.
    ЖЕК повинен збирати металолом? без ліцензії?
    Да, опечатался, спасибо, что поправили: 152 статья.
    ЖЭК занимается, как управляющая организация дома, в том числе и сбором мусора.
    Сбор и вывоз мусора, даже если в мусоре есть металл, не равен сбору металлолома как хозяйственной лицензируемой деятельности. Поверьте, это так. Доказывать не буду ибо очень долго, уж извините.
    А если руководствоваться Вашей логикой, то если я выкину в мусорный бак старые металлические чайные ложечки, общим весом один килограмм, то ЖЭК должен их найти в баке, выкинуть из него и не вывозить, так как это металлолом?!
    Востаннє редагував Bombadil: 03.08.2010 о 09:21

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Bombadil Переглянути допис
    Да, опечатался, спасибо, что поправили: 152 статья.
    150

ЖЭК занимается, как управляющая организация дома, в том числе и сбором мусора.
    Сбор и вывоз мусора, даже если в мусоре есть металл, не равен сбору металлолома как хозяйственной лицензируемой деятельности. Поверьте, это так. Доказывать не буду ибо очень долго, уж извините.
    А если руководствоваться Вашей логикой, то если я выкину в мусорный бак старые металлические чайные ложечки, общим весом один килограмм, то ЖЭК должен их найти в баке, выкинуть из него и не вывозить, так как это металлолом?!
    якщо керуватись моєю логікою то ЖЕК не займається збиранням та вивезенням побутових відходів. і тим більше їх сортуванням. для цього потрібно конкурс пройти.

Звідки Ви
    Левый берег Днепра
    Дописів
    1 362

Типово

Маме этого малыша только сочувствую и соболезную, я не могу найти слова в поддержку, ей необходим психолог, чтоб не сойти с ума от горя и не роазломать семью, а найти в себе силы жить дальше.
    А по поводу дверей то мусор действительно не выносят многие, и складывают как не под дверь соседу так между этажами.

Сторінка 7 з 8 ПершаПерша 12345678 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті