Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну звісно куди мені, це ж у вас друзі лохі-олігархі які віддають державі купу лаве у вигляді податків. Я офіційно отримую 2500 і ще конверт, з усієї суми платити податки державі не хочу, бо послуг за це від неї не отримую, за медицину та інше плачу з отого конверта. ЗІ ну скажіть вже де міліонщікі чесні працюють, може й сам влаштуюся, або людей які за штуку ладні працювати направлятиму!![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
ch2000:, без обид и воплей-соплей.
Есть тысяча способов получать белую зарплату и минимизировать налоги. Причем честно минимизировать. Тысячный способ прикрывают, находится тысяча первый и тысяча второй.. Как было с ЧП. Зарплата белая? Белая. Налогов сколько?
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Вы читать умеете?
И считать? От одного до двух?
Привести пример? На восемь хватит ума умножить?
http://www.developers.org.ua/salary-...2%D1%81%D0%BA/
Это распространенный пример, топ-менеджеры крупных, стабильных компаний и банков зарабатывают больше. Белыми. Не все, конечно, но я и не называл "знаю тысячу".
По теме: Вы соизволили сказать чепуху, я привел как минимум один конкретный пример, что это именно чепуха.
Более мне этот спор не интересен.
Одразу видно освідчену заможну людину.Ви самі то читати вмієте? Я написав сотні, а не тисячі.
Для міліонера у вас занадто погані манери і ви зовсім не вмієте вести дискусію. Певно міліонер з нетрів, або офісняк який наслухався локшини про заможних топ менеджерів. Солідні компанії керуються зі столиці, ніхто у наших нетрях топів не тримає, виключення приват, але їх значно меньше ніж сотня.
![]()
Генадій не починай, всі знають що моськва центр всесвіту, лучшій город зємлі, і там всі олігархі.Але чомусь в Польщі середня зарплата як у Моськві і вони себе центром всесвіту не вважають.
ЗІ постійно чую від москвичів які вони заможні, але більшість як москаль1968 працюють задротами та буцкають підлеглих за пачку ролтона.
![]()
«Все мы герои фильмов про войну или про первый полет на луну
или про жизнь одиноких сердец, у каждого фильма свой конец» (c) Шнур
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks