Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2 з 4 ПершаПерша 1234 ОстанняОстання
Всього знайдено 64, показано з 21 по 40.

Тема: Зарплатки по стране

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    9 531

Типово

Цитата Допис від Abyss Переглянути допис
    Лично знаю более ста человек, которые получают от 10 до 20 К белыми, здесь, в Днепропетровске. В месяц. И это только среди знакомых.
    Алигарх!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Когда вы сможете получать такую зарплату хотя бы черными, в конверте - можете снять с себя бирку "Я работаю, где"
    Ну звісно куди мені, це ж у вас друзі лохі-олігархі які віддають державі купу лаве у вигляді податків. Я офіційно отримую 2500 і ще конверт, з усієї суми платити податки державі не хочу, бо послуг за це від неї не отримую, за медицину та інше плачу з отого конверта. ЗІ ну скажіть вже де міліонщікі чесні працюють, може й сам влаштуюся, або людей які за штуку ладні працювати направлятиму!
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Дописів
    14 559

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    ЗІ ну скажіть вже де міліонщікі чесні працюють, може й сам влаштуюся, або людей які за штуку ладні працювати направлятиму!
    Думаю, что с вашим менталитетом вам туда заказано

Дописів
    14 559

Типово

ch2000:, без обид и воплей-соплей.
    Есть тысяча способов получать белую зарплату и минимизировать налоги. Причем честно минимизировать. Тысячный способ прикрывают, находится тысяча первый и тысяча второй.. Как было с ЧП. Зарплата белая? Белая. Налогов сколько?

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від Slim Shady Переглянути допис
    Викт,
    Когда это всегда Донецк был впереди Днепра?

Статистика на 2008, например, показывала Днепр вторым после Киева.
    госкомстат в помощь
    единственный год когда днепр опередил донецк по зарплате (на одну гривну) это 1996

Дописів
    476

Типово

Адекватно вполне.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Думаю, что с вашим менталитетом вам туда заказано
    Та ніхто податковій(а заразом і баригам) великі гроші не світить. Не вірю у сотні ваших знайомих які білими отримують десятки тисяч, якщо хтось і є то це влада або бандити. ЗІ не жлобіться скажіть де міліони роздають, хоч у якій сфері, драгділєрство чи торгівля людьми?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 783

Типово

ЗІ не жлобіться скажіть де міліони роздають,
    Нафтогаз Украины, например
    Створення 2D анімації

Дописів
    14 559

Типово

Та ніхто податковій(а заразом і баригам) великі гроші не світить. Не вірю у сотні ваших знайомих які білими отримують десятки тисяч, якщо хтось і є то це влада або бандити. ЗІ не жлобіться скажіть де міліони роздають, хоч у якій сфері, драгділєрство чи торгівля людьми?
    Вы читать умеете?
    Лично знаю более ста человек, которые получают от 10 до 20 К
    И считать? От одного до двух?

Привести пример? На восемь хватит ума умножить?
    http://www.developers.org.ua/salary-...2%D1%81%D0%BA/

Это распространенный пример, топ-менеджеры крупных, стабильных компаний и банков зарабатывают больше. Белыми. Не все, конечно, но я и не называл "знаю тысячу".

По теме: Вы соизволили сказать чепуху, я привел как минимум один конкретный пример, что это именно чепуха.

Более мне этот спор не интересен.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від serg74m Переглянути допис
    Компанія майже банкрот, платить у регіональному офісі сотням людей десятки тисяч... Ну може керівництву, але його та по пальцях перерахувати. ЗІ спілкувався з футболістом Дніпра, він офіційний міліонер, бо ховатися від податкової йому дуже важко.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1 783

Типово

Компанія майже банкрот, платить у регіональному офісі сотням людей десятки тисяч... Ну може керівництву, але його та по пальцях перерахувати. ЗІ спілкувався з футболістом Дніпра, він офіційний міліонер, бо ховатися від податкової йому дуже важко.
    Так потому и почти банкрот. Платят там хорошо. И в Трансгаз Украины, дочерняя компания Нафтогаза, тоже зарплаты отличные (я имею в виду не простых работяг, а управленцев)
    Створення 2D анімації

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Вы читать умеете?

И считать? От одного до двух?

Не все, конечно, но я и не называл "знаю тысячу".

Одразу видно освідчену заможну людину. Ви самі то читати вмієте? Я написав сотні, а не тисячі. Для міліонера у вас занадто погані манери і ви зовсім не вмієте вести дискусію. Певно міліонер з нетрів, або офісняк який наслухався локшини про заможних топ менеджерів. Солідні компанії керуються зі столиці, ніхто у наших нетрях топів не тримає, виключення приват, але їх значно меньше ніж сотня.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Так потому и почти банкрот. Платят там хорошо. И в Трансгаз Украины, дочерняя компания Нафтогаза, тоже зарплаты отличные (я имею в виду не простых работяг, а управленцев)
    Ну ціною банкрутства компанії може... Вірю що навіть за серйозних проблем, оркестр продовжує грати.

Дописів
    14 559

Типово

Солідні компанії керуються зі столиці, ніхто у наших нетрях топів не тримає, виключення приват, але їх значно меньше ніж сотня.
    У ваших нетрях - возможно.
    См. выше.
    Более мне этот спор не интересен.

Почетный форумчанин
    Циник года 2007, 2009, 2010
    Звідки Ви
    ВРіК
    Дописів
    30 187

Типово

Или Укрбургаз.
    На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Цитата Допис від Саша67 Переглянути допис
    В месяц - 1 168, не жирно.
    По меркам Москвы - вообще копейки...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Дядя Гена Переглянути допис
    По меркам Москвы - вообще копейки...
    Генадій не починай, всі знають що моськва центр всесвіту, лучшій город зємлі, і там всі олігархі. Але чомусь в Польщі середня зарплата як у Моськві і вони себе центром всесвіту не вважають. ЗІ постійно чую від москвичів які вони заможні, але більшість як москаль1968 працюють задротами та буцкають підлеглих за пачку ролтона.

Звідки Ви
    Зимой-Москва,летом-Днепр
    Дописів
    15 883

Типово

Генадій не починай, всі знають що моськва центр всесвіту, лучшій город зємлі, і там всі олігархі. Але чомусь в Польщі середня зарплата як у Моськві і вони себе центром всесвіту не вважають. ЗІ постійно чую від москвичів які вони заможні, але більшість як москаль1968 працюють задротами та буцкають підлеглих за пачку ролтона.
    Половины не понял,ну да ладно.....А где вы нашли в моем посте ,что Москва пуп земли и там все олигархи?
    Это в вас зависть или ограниченность заговорила?

Звідки Ви
    dp.ua
    Дописів
    7 700

Типово

Звідки вони ці цифри беруть? Не знаю нікого хто б отримував офіційно більше ніж 2500грн. А до нас на підприємство молодих спеціалістів приймають і на 1100грн. i бeз всiлякiх конвeртiв, тa ще не всіх беруть.
    на заводах, давно не государственные,белые з/п по 20к и выше у топов вполне привычное дело, это в нищебродских хфырмочках и быдлячего планктона с конвертами з/п ассоциируется.
    «Все мы герои фильмов про войну или про первый полет на луну
    или про жизнь одиноких сердец, у каждого фильма свой конец» (c) Шнур

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Дядя Гена Переглянути допис
    Половины не понял,ну да ладно.....А где вы нашли в моем посте ,что Москва пуп земли и там все олигархи?
    Это в вас зависть или ограниченность заговорила?
    Вчи людську мову. ЗІ це завість і огранічєность в мені говорить.

Сторінка 2 з 4 ПершаПерша 1234 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті