Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Які цифри? При чому тут цифри? Наприклад, є велика корпорація. Котра має величезну кількість бізнесів по всій Україні, а головний офіс у Дніпропетровську. Думаю, неважко зрозуміти, що всі гроші, зароблені, наприклад, львівськими бізнесами, стікаються в Дніпропетровськ. Так що цей найбільший донор є одночасно і найбільшим реціпієнтом. Отож, це, що Дніпропетровськ донор - міф.
Вот и питайтесь там своим йогуртом галичина. Загодно и проэксперементируем сколько человек сможет жить на йогруте )))))))) А "криминальный" восток оставьте в покое наконец то.....
А стадион вы лентяюги свидомые так и не пытаетесь достроить. Не зря вас поляки плетьми дубасили, лень выбивали........
Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..
.. це лише Ваша особиста точка зору, не підкріплена ніякими доказами...![]()
ЗІ до речі я згідний з тим що більшість податків повинна надходити в місцеві бюджети.... тоді і буде видно, хто і як працює....
ЗІ ЗІ давайте Ви не будете мені розповідати про львівські бізнеси, із Дніпропетровськаце якось не комільфо...
![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Уже на 99% понятно что Евро 2012 вряд ли будет во Львове. Если у нас нужно было построить ещё один терминал в аэропорту и привести в порядок дороги, то во Львове нет ни стадиона, ни аэропорта соответствующего уровня, ни дорог, ни гостиниц соответсвующего уровня, НИЧЕГО. И тем не менее как уже было замечено Тимошенко отдала Евро 2012 Львову дабы заработать рейтинг на выборах. Не сработало.......
Насправді від Євро у нас відомовився Коломойський з Куліченком, і не на користь Львова, а на користь Харкова який був запасним містом.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks