Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 4 з 5 ПершаПерша 12345 ОстанняОстання
Всього знайдено 82, показано з 61 по 80.

Тема: Стати землевласником

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    729
    Окна STEKLOPLAST

Дописів
    4

Типово

Спасибо

Дописів
    141

Типово

Цитата Допис від Ждан Сергей Переглянути допис
    Я розповідаю про реальні інвестиції, а ви - про віртуальні. Коли це не так, ви маєте можливість інформувати нас про хід ваших справ. Якщо не помиляюсь, ще зо два місяця тому, ви пропагували свою Торговельну систему; мабудь повинні бути і результати. Діліться здобутками. А ще через 10 місяців, коли ви насправді подвоїте свої кошти, і я до вас приєднаюсь. А словам не вірю.
    До речі, крім прибутку, робота повинна приносити ще й радість від виплеску творчої енергії. Мені здається, що з цим у ТС проблеми.
    Конечно. Я, как счастливый обладатель Торговой Системы, могу рассказать о результате - результат есть и он меня радует. Сейчас в среднем ТС дает примерно 9% реального дохода в месяц. Если не верите словам, можете проверить, причем с выгодой для себя - дадите мне в долг под 50% годовых, под залог, вот через год и убедитесь, получив свои деньги с 50 процентами.
    А будущий урожай орехов - бОлее виртуальный. Интересно, если в своем саду вам не хочется работать, будете ли вы доверять наемным работникам?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

Цитата Допис від EDW Переглянути допис
    Конечно. Я, как счастливый обладатель Торговой Системы, могу рассказать о результате - результат есть и он меня радует. Сейчас в среднем ТС дает примерно 9% реального дохода в месяц. Если не верите словам, можете проверить, причем с выгодой для себя - дадите мне в долг под 50% годовых, под залог, вот через год и убедитесь, получив свои деньги с 50 процентами.
    А будущий урожай орехов - бОлее виртуальный. Интересно, если в своем саду вам не хочется работать, будете ли вы доверять наемным работникам?
    Звичайно, грошей я вам не дам, а про результати радий буду послухати. Додайте до них документи.

Дописів
    141

Типово

Звичайно, грошей я вам не дам, а про результати радий буду послухати. Додайте до них документи.
    Так вы же не поверите ни своим ушам, ни своим глазам!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

Так вы же не поверите ни своим ушам, ни своим глазам!
    Якщо ви так вважаєте, то нащо тут пишете? Багатійте собі потихеньку.

Дописів
    141

Типово

Удивляет почему люди, именующие себя инвесторами такие инертные, не хотят разобраться в новых возможностях. В прошлом году ваши коллеги на информацию о накопительном страховании сказали что такого не может быть и "приходите через год", а теперь вы уже пишете о пенсионной реформе и необходимости накоплений.
    То же и с Торговой Системой.

Дописів
    4 155

Типово

Удивляет почему люди, именующие себя инвесторами такие инертные, не хотят разобраться в новых возможностях.
    Да, Сергей, Вас сделали на 5 баллов!
    Практически Вашими же словами! Это ведь Вы всегда называли Ваших собеседников на этом форуме инертными и не желающими попробовать новое.
    Что же сами не хотите?
    Вы не понимаете главенствующей роли государства в функционировании экономики
    (Констанжогло)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

Удивляет почему люди, именующие себя инвесторами такие инертные, не хотят разобраться в новых возможностях. В прошлом году ваши коллеги на информацию о накопительном страховании сказали что такого не может быть и "приходите через год", а теперь вы уже пишете о пенсионной реформе и необходимости накоплений.
    То же и с Торговой Системой.
    Нічого нового в ваших можливостях немає; торгові роботи відомі вже давно. Особисто я, ними не цікавлюсь; і вже говорив вам, чому. Можу додати ще трошки іншого. Мета справжнього інвестора, чи то бізнесмена, - творчість і розвиток, а гроші - лише супутній продукт цієї діяльності. Купити торгового робота означає перекреслити творчість і прагнути тільки заробітку. Це - не для мене. А подивитись на ваш результат, дійсно, буде цікаво.
    Да, Сергей, Вас сделали на 5 баллов!
    Практически Вашими же словами! Это ведь Вы всегда называли Ваших собеседников на этом форуме инертными и не желающими попробовать новое.
    Что же сами не хотите?
    Ви праві. Здається, я вже встиг змінити свою точку зору. Щоб бути гнучким і допитливим, людині потрібна надлишкова енергія. Творча енергія. У більшості з нас, її бракує, бо вистачає лише на виконання чужих вказівок і порад. Це - залежність.
    І я більше не дивуюсь, лише трохи жалію тих людей, до котрих колись висував претензії. Винюсь: був неправий. Але я налаштований допогти, чим зможу, тим, хто забажає вирватись з лещат низької енергії.
    Що стосується різних фінансових пропозицій. Їхні автори вже добре навчились приєднувати до своєї мотивації і Кійосакі, і Шефера, і інших фінансових гуру. Починається розмова "за здравіє", а потім переходить у невість що. І тут мова вже не йде про істинну допитлівість, бо нею починають маніпулювати. А маніпуляції я не люблю.

Дописів
    141

Типово

Не понял про манипуляции - это в мой адрес?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

Не понял про манипуляции - это в мой адрес?
    Ні, Олександре, до маніпуляцій ваші пропозиції ще не дійшли. Чи то не піднялись, чи то не опустились; вибирайте, що більше подобається. Ви прямо і без хитрощів пропонуєте вічний двигун, що друкує гроші для всіх бажаючих.

Дописів
    141

Типово

Ні, Олександре, до маніпуляцій ваші пропозиції ще не дійшли. Чи то не піднялись, чи то не опустились; вибирайте, що більше подобається. Ви прямо і без хитрощів пропонуєте вічний двигун, що друкує гроші для всіх бажаючих.
    Да, прямо и без хитростей мне больше нравится. А ваша манера общения в тех случаях когда собеседник с вами не согласен и у вас нет аргументов, оставляет какой то тяжелый осадок. Вместо обсуждения по конкретному вопросу съезжаете на общие рассуждения с переходом на обвинение похожего предмета, таким образом проявляется стремление внушить оппоненту чувство вины. В темах, которые вы продвигаете мне бывает сначала интересно (познавательно), а потом выясняется что не все так прозрачно, когда другие поясняют скрытый глубокий смысл вашего "творчества".

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

Да, прямо и без хитростей мне больше нравится. А ваша манера общения в тех случаях когда собеседник с вами не согласен и у вас нет аргументов, оставляет какой то тяжелый осадок. Вместо обсуждения по конкретному вопросу съезжаете на общие рассуждения с переходом на обвинение похожего предмета, таким образом проявляется стремление внушить оппоненту чувство вины. В темах, которые вы продвигаете мне бывает сначала интересно (познавательно), а потом выясняется что не все так прозрачно, когда другие поясняют скрытый глубокий смысл вашего "творчества".
    Так, я буваю жорстким, але я змінююсь (можете порівняти з тогорічними постами). На жаль, ваше повідомлення теж не можна назвати доброзичливим.
    Перехід від окремого прикладу до узагальнення - звичайний приклад індукції, котрий ви теж застосовуєте ("Удивляет почему люди, именующие себя инвесторами такие инертные, не хотят разобраться в новых возможностях").
    Для оцінки пануючих на форумі манер спілкування, запропонуйте свого робота в кремій темі (дізнаєтесь про себе багато цікавого).
    А ця тема стосується зовсім іншого.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

Хто ще бажає стати власником 2 Га і співвласником горіхового саду?

Дописів
    6 627

Типово

Ауууу... дУрні з грошима, де ви???

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

29-го червня група з Дніпропетровська вирушає на Горіхову конференцію до Чернівців. Вся інформація про горіхи з перших рук буде там. Ще не пізно приєднатись.
    Востаннє редагував Ждан Сергей: 23.06.2010 о 13:03

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

Закінчується комплектація третьої групи на одержання у приватну власність 2 Га землі.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

Чи споживаєте ви горіхи? І скільки на рік?

Дописів
    14 597

Типово

а сколько это всё дело стоит?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 125

Типово

Цитата Допис від lana_svetlyachok Переглянути допис
    а сколько это всё дело стоит?
    Разовий вступний внесок до УГА - 1 000 гривень.
    Необхідні дозволи, довідки та послуги з оформлення документів - 4 500 гривень, плюс через 3-4 місяці - ще 4 500 гривень.
    Процедура триває 6-8 місяців.
    На участь у створенні горіхового саду - біля 50 000 гривень на протязі 1-2 років.

Сторінка 4 з 5 ПершаПерша 12345 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті