внимание!!! на форуме обьявился НострадамусТим паче, що незабаром форумів в Україні взагалі не буде.товарисч ві предсказатель или астролаххъ аки Глоба? может тогда уже скажете "незабаром" це якого дня якого місяця та року?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Убрать вместе с ярыми пропагандонами
Убрать, но пропагандонов оставить
Оставить как есть
внимание!!! на форуме обьявился НострадамусТим паче, що незабаром форумів в Україні взагалі не буде.товарисч ві предсказатель или астролаххъ аки Глоба? может тогда уже скажете "незабаром" це якого дня якого місяця та року?
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
Клонов надо запретить. Остальное все гуд!
Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!
выйдешь на берег пожарить шашлычки в районе красного камня, кругом все загажено
такое впечатление, что людям нравится отдыхать в мусоре
поэтому и не удивительно такое отношение и к аГородной "грязи"
говорят если баки поставить, то сорить будут меньше
не знаю, может быть
поэтому и на форуме нужны баки
на що вам достатньо подивитися и для чого, а також ким не треба бути щоб помітити куди й кого тягнуть якісь БЛ та інші ваши особисті роздуми, зовсім не стосуются того что про що я вас питав. адже за язика вас ніхто не тягнув, ви безапеляційно проголосили що "форумів в Україні не буде", то оголосіть дату!Не треба бути Нострадамусом, що б помітити куди тягнуть нас БЛ. Достатньо подивитися що відбувається з телебаченням та радію.
Після місцевих виборів, за умов що БЛ візьмуть владу на місцях, заткнуть нам пельки, як це сталося в УО.
Я гляжу пропогандонов и пропогандонофилов пока большинство отметилось...
Война и мужество совершили больше великих дел, чем любовь к ближнему.
Тема впечатляет глубиной постановки вопроса и не меньшей глубиной обсуждения...
деда откинулся
гыы
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks