Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Работы радуют глаз, у Вас золотые руки и доброе сердце!
Вот что хочу знать: мне нужны заготовки, шкатулки, ключницы, мини комодики и т.д.
Возможно ли сделать такой заказ, сколько времени займёт и возможна ли отправка в Одессу???![]()
Дякую за хороший відгук. Звичайно, що в Одесу можу надіслати і періодично надсилаю свої забавки.
Щодо вашого побажань, то наразі можу роботи тільки ключниці, оскльки уже одну таку зробив. Комодиків не робив і не знаю чи буду ротиби. Наразі не пре мене на комодики. Щодо шкатулок, то уже не пруть. Та й не хочеться мені робти шкатулки-заготовки. Хоча ключниці різні зробити можу - це мені цікаво.
Я так розумію, вам потрібно під розмалювання!
Термін виконання - залежить від кількості замовлень. Але можу зробити за вечір 1 ключницю. Я собі так думаю.Доставка до Одеси - два дні!
Да мне нужно под декорирование, декупаж! Главное что бы фасад был без всяких деталей, гладкий, внутри можно на Ваш вкус! Какая цена будет одной такой ключницы?
И ещё вот такое можете?
Комодик можу, але для цього мені треба буде купувати спеціально фанеру! Щодо шкатулок, то ви вже певно бачили, які я зробив шкатулки! Тут їх три штуки різних. можу зробити щось подібне, до тих що ви виставили. щодо третьої фотки, то це вже токарні роботи по дереву - наразі цим не займаюся!
Детальніше напишу в приват!
Ось таке япко, кожній господині на кухні згодиться!Діаметр - 21 см. Товщина - 2 см. Дерево - дуб! Дошка - на віки!
![]()
Востаннє редагував Dimokl: 25.03.2010 о 11:01
Тату! Тату! А коли у мене стоятиме так як у тебе... х... х... хвіст і ніс?
![]()
Ото зробив шнуровку у вигляді яблучка, тепер думаю може є доцільність робити ще й у вигляді листочка, грибочка, їжачка з яблучками?
Всім привіт! Зробив другий будиночок для маленької принцески. Прикол полягає в тому, що він кардинально відрізняється від попереднього, навіть меблі і ті всі різні.
Розмір будинка 48 на 40 см. Розмір кімнати нижньої 26:19:19 см тобто довжина висота і ширина.
![]()
Востаннє редагував Dimokl: 04.09.2012 о 15:13
Добавлю посуду из бука. Размеры: диаметры от 10 до 30 мм, высота от 6 до 40 мм (без крышки на кастрюлях). Можно и больших размеров, но из сосны, тополя, ореха.
На дозвіллі зробив підставку для мобільного телефона. Ставити можна що тонкі, що товстенькі жабки чи слайдери!"Нехай кожен телефон знає своє місце!!!"
![]()
За якихось символічних 100 грн ця підставка може бути ваша![]()
![]()
Шнурівка «Листочок» розроблена за методикою Марії Монтессорі. Особливо цікава дітям від одного року. Шнурівка не тільки є цікавою, а й корисною для малюка віком від одного року. Вона розвиває дрібну моторику рук, просторову орієнтацію, дає можливість швидше засвоїти малюком такі поняття як «низ», «верх» тощо. Сприяє розвитку мовлення, виявляє і розвиває творчість. Окрім того, шнурівка вчать сконцентровуватися, бути уважним, терплячим та наполегливим. Всі вироби є екологічно чистими, адже виготовленні з деревини Карпатських лісів і виварені в олії, або вкриті акриловим водорозчинним лаком, який має міжнародну сертифікацію.
Просто смішна ціна
Грибочок з носом
![]()
Щось не цікавлять вас екологічно чисті розвиваючі іграшки для малят! Дивно!
Чергова шнурівка "Паравозик". Можна бавитися дітям від одного до трьох років. Від одного просто без коліс і віконечка шнурувати, а далі пришнуровувати деталі
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks