а тим часом сєвастопольські лохі задарма зі своїми вудками гуляють...![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а тим часом сєвастопольські лохі задарма зі своїми вудками гуляють...![]()
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Опробовано еще осенью 2004-го![]()
Ну то такэ...
Ну то такэ...
Видимо, свой ответ в этой теме:
Был задан вопрос жителям вашего города. Конкретный вопрос. Но нет - надо же Севастополь затронуть. Вы же не сможете иначе.а тим часом сєвастопольські лохі задарма зі своїми вудками гуляють
Так велико желание хохлосрач устроить опять?
Что, мой ответ не понравился?
Ну что поделаешь.
Да пужають нас вот уже почти 19 лет, шо мол не зарекайтесь, мол хана вам "хахлі".И шо?А ничего, расея как была "дурним краєм" так и осталась и в маацкве еще больше невинного народу мрет (за другие регионы я молчу).Так шо расеи не до Украины, ей бы в собственных границах устояться,а то гляди Кавказ уже не расейский, сибирь тоже уже почти китайская,так шо не до Украины вам сейчас.Только севастопольчеги этого не понимають и продолжают бегать с флагами и вудками.
у цьому році мода на пєйсню "об'єдінімся" з хохламі,а отой австрійській проєкт жівьот в Гиліціі. проєкт плохой,он Русь нє любіт.
якось так,на мій погляд. погляд ..в два ока:И шо?А ничего, расея как была "дурним краєм" так и осталась и в маацкве еще больше невинного народу мрет (за другие регионы я молчу).Так шо расеи не до Украины, ей бы в собственных границах устояться,а то гляди Кавказ уже не расейский, сибирь тоже уже почти китайская,так шо не до Украины вам сейчас.Только севастопольчеги этого не понимають и продолжают бегать с флагами и вудками.
Москва кавказська та інше,Сибір зовсім не китайська, а інше. Севастополь - як що Росія й надалі буде зменьшувати корабліки...то хай готує спеціально обладнані санаторіі для тих,хто не мав собі іншого заняття , як боротися за руськає дело в Україні.
Востаннє редагував Rola: 06.04.2010 о 09:09
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks