Сьогодні, 5 березня, приблизно об 10:30 чесна, принципова людина, один з "достойніших" дописувачів цього форуму і кандидатів у депутати Георгій Іванов, перебуваючи за кермом власного БМВ душив колесами своїх деколи однопартійців з партії Реформи і Порядок, а також, за його власними висловлюваннями, колег по виборчому блоку ПОРА-ПРП - активістів Дніпропетровської міської організації Громадянської компанії ПОРА.
На жаль, в мене наразі немає ні фото, ні відео цієї події, але, впевнений, вона опиниться на всіх телеканалах, що вели зйомку зустрічі лідера блоку ПОРА-ПРП Віталія Кличка в аеропорті міста Дніпропетровська, та на шпальтах газет. Мене, як і більшість присутніх, цікавило, як би не попасти до реанімації, після того, як самопризначений голова виконкому ПРП Олексій Салкоч (кандидат в міскраду чомусь від ПОРИ) закликав усіх водіїв кортежу Віталія "дави цих п..сів, зараз зробимо живий коридор".
Коли жінки, однопартійці, хай і в минулому (пан Іванов більше місяця не є членом партії ПРП) сповзали по капоту та бокових крилах його "бумера", запитуючи "Жора, що ж ти робиш?", - це було справді жахливо, але мабуть всі присутні зрозуміли, що є "світлою надією" Георгія Іванова.
Коли велике НІХТО - з грудня не голова обласної організації, а з січня і не член партії Олександр Жир тикає пальцями працівникам міліції на голову міської організації Андрія Денисенка "заберіть оцьго у..бана і вони всі заглохнуть" запитуєш себе - за кого ми стояли на майданах? За те, щоб одні свині біля корита змінилися іншими, самопризначеними? Не ті часи, пане Жир, щоб кожен міліціонер виконував Ваші примхи! Сподіваюся і не ті часи, щоб без покарання можна були розкидати людей у сніг, давити їх "бумерами" і використовувати як мясо.
Пане Георгію! Я знаю, що недовго відмити на автомийці машину від тих яєць, якими Вас закидали люди. Люди, від імені яких Ви надуваєте щоки на екрані телевізора. Яле відмити совість набагато важче. Я не буду бажати Вашої смерті - я бажаю, щоб Ви прожили з цим позором якомога довше! І зроблю все, щоб якомога більше людей знало про принципового і чесного простого перевізника мешканців міста, який забрав у своїх колег, деколи друзів ВІРУ - в людськість, порядність і чесність, а потім топтав їх машиною.
Bookmarks