Слава яйцам я не кто то))))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Слава яйцам я не кто то))))
Я так понимаю, есть в наличии , в Днепропетровске? Спасибо, посоветуюсь
Шины новые и БУ в ассортименте. Секретки (болты/ гайки) для авто. ДО/ШИповка шин. о66-73о-92-22 viber/ о67-734-74-84
сороки утащили...
Шины новые и БУ в ассортименте. Секретки (болты/ гайки) для авто. ДО/ШИповка шин. о66-73о-92-22 viber/ о67-734-74-84
Добрый день!
Очень нужны 2 колеса Dunlop Studless Graspic DS-2 225/55 R17 97Q
Кондор, не согласен,
производство - раб сила, материалы, каучук и т.д.
доставка - транспорт, растаможка, погрузочно загрузочные.
1500 грн это на ДШЗ если сделают, но там сам понимаеш из чего это будет сделано и сколько оно прослужит.
Можливо!Виробники мотивують це подорожчанням сировини.А як що щє відкинути митний збір,ПДВ та інше,то ціна буде щє кращою!
Сад, часто пересаживаемый, плода не принесёт.
Очень нужны 2 колеса Dunlop Studless Graspic DS-2 225/55 R17 97Q
но на завтра на утро!!!!!!!!!!
чудесно постЕ6ались![]()
Я - гордый житель Слобожанского.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks