| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Принимаю в кабинете (центр города) ул. Шевченко, 59 (3 этаж), либо у вас на дому (Левый берег)
мои контакты 098 332 85 79 и 066 037 85 89 Юлия
Згідно з Законом України "Про звернення громадян":
Звернення адресуються органам державної влади і місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форм власності, об'єднанням громадян або посадовим особам, до повноважень яких належить вирішення порушених у зверненнях питань.
У зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.
Звернення може бути усним (викладеним громадянином і записаним посадовою особою на особистому прийомі) чи письмовим, надісланим поштою або переданим громадянином до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу, якщо ці повноваження оформлені відповідно до чинного законодавства.
Звернення може бути подано як окремою особою (індивідуальне), так і групою осіб (колективне).
Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати.
Звернення, оформлені належним чином і подані у встановленому порядку, підлягають обов'язковому прийняттю та розгляду.
Забороняється відмова в прийнятті та розгляді звернення з посиланням на політичні погляди, партійну належність, стать, вік, віросповідання, національність громадянина, незнання мови звернення.
Письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає.
Не розглядаються повторні звернення одним і тим же органом від одного і того ж громадянина з одного і того ж питання, якщо перше вирішено по суті, а також ті звернення, терміни розгляду яких передбачено статтею 17 цього Закону, та звернення осіб, визнаних судом недієздатними.
0 99 777-6821 массаж
0 67 523-6128 СПА, кедровая фитобочка, ИК-сауна
0 63 238-1982 соляная комната, кислородный бар
Принимаю в кабинете (центр города) ул. Шевченко, 59 (3 этаж), либо у вас на дому (Левый берег)
мои контакты 098 332 85 79 и 066 037 85 89 Юлия
Отремонтировать лифт и открыть детский сад - немного разные вещиДумаю, что даже у Краснова здесь не обойтись без письменных запросов, или обращений.
Пробовать нужно и там, и там - вообще, я бы посоветовала отправлять эти обращения всем ,кому только можно. Кто-нибудь да откликнется
![]()
Нам тоже сказали что других ручек нет,им видать заморачиваться не хочется.
Пошив штор на заказ. Шторы, гардины, покрывала, подушки. Карнизы, роллеты. Куклы Тильда. http://forum.gorod.dp.ua/showthread....168066&page=65 0962017337 Елена,0984781216 Анна
а я думала с балконом одна я в паническом страхе![]()
п.с. девочки помогите мне беднойне могу найти хорошую порядочную вменяемую женщину, что бы у неё на пару часов в день оставлять малыша , желательно в центре, в личку предложения пишут, но то район не подходит, то сообщений у автора аж 5 (что для меня не является плюсом), вобщем хелп
а тому кто мне поможет обещаю очень харошу весч в подарок
![]()
Напишите инструкцию по взламыванию для форумчанНашла на балконе инструменты мужа и взломала пластиковую дверь!У меня тоже на балконе инструменты мужа, но я только о молотке подумывала.
![]()
да, нструкция по взлому не помешает. И инструменті там есть![]()
пыталась вам пару дней назад ответить, но форум, видать, глюкнул. в вашем районе ведь есть садик. я думала, что просто не подходит вам. конечно, в частном секторе он не может быть возле каждого дома, но все же не через полгорода возить. у нас на передовой соседи родственников водят малого куда-то в том р-не. и сама, когда бываю, вижу как деток из сада ведут. это где-то в районе, где магазин, заправка, еще кладбище недалеко. ну, чтоб сориентировались примерно
Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks