unitedukraine, Як що я непомиляюсь в якійсь країні був байкот товарів.
В нашій країні таке не пройде , тому що у нас люди думають не головою, а черевом!!!![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
unitedukraine, Як що я непомиляюсь в якійсь країні був байкот товарів.
В нашій країні таке не пройде , тому що у нас люди думають не головою, а черевом!!!![]()
Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!
Ну а "Світоч"? Російська-то кондитерська продукція - майже вся в порівнянні з українською - гівно'с. Ви, Люсю, перша людина в моєму житті, яка вважає російські цукерки кращими від українських: у цьому згодні і українці, і росіяни.российскую кондитерку не трожьте! У нас один Порох со своим Рошеном, а там что ни фабрика - то объеденье!
Хто не згоден, мож піти та й купити, наприклад, "Русский шоколад". А цукерки Курської кондфабрики в сім'ї одних моїх друзів (росіян!) досі не можуть згадувати без здригання...
Ґонта,та годі Вам... не хочете - не чипайте, мені залишиться більше. хоча б шукати не буду довогне чіпати не тільки російську кондитерку, а взагалі російські товари![]()
Dzhmil, не, ну Вы б еще сравнили французский коньяк ***летней выдержки и... разливное бочковое вино, недобродившее и недоочищенное.
"Свиточ" мне нравится далеко не по всем позициям, шоколадки их я охотно уступлю нашим ура-патриотам - ешьте на здоровье!!! А российскую кондитерку надо покупать не в подворотнях и не просроченную, а в специализированных магазинах и произведенную тем, кем надо. тО бишь "Бабаевским", "Рот Фронт"ом и "Красным октябрем", тьфу ты, Господи, придумали же названия для производителей такой вкуснятины!
Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
Жду на грибы, рыбалку и уборку снега
Люся Пряная, Коли ви вже нажретесь , та подумаєте про УКРАЇНУ![]()
![]()
Ну добре, а Ви власне, думаючи ГОЛОВОЮ, зможете купувати "Таврію" замість, for example, "Опеля" (чи "Daewoo", "Toyota" або на що Ви там здатні, не знаю вже...).думають не головою, а черевом!!!
А голови не пожалкуєте?![]()
VoVaN, тю, що за питання? Коли це брюхо думало?
Dzhmil, ЛС отримав![]()
Люся Пряная, Поки що Таврія влаштовує![]()
VoVaN, з яких справ я про неї думатиму?Що за істерики...
Ні, якщо все чоловіче населення України таке істеричне, то вже справді можна ні про що не думати...Бо не допоможе все одно.
![]()
VoVaN, відповів.
VoVaN, ну що ж, кажу - про смаки не сперечаються. Цитату з "12 стільців" пам`ятаєте... хм, саме ту, про наречену? Чи нагадати?![]()
Допис від Dzhmil
![]()
А можемо? Хтось дуже сильно хоче це з'ясувати!
© 2005-2006 Руськоє Радіо
Что ни говорите, а мне нравится "Свиточ", десертный и особливий - мои любимые. Корону не сильно, а "Свиточ" люблю больше всего!
А насчет российской кондитерки.. Да ну, кто там говорил насчет специальных магазинов? И это через них продается большинство "Русского шоколада"? А по моему через обычные магазины. И он вообще сильно уступает нашим производителям. А я лично стараюсь не покупать русское.. А теперь вообще не буду.
А балтика - говно, которое русские еще нам дорого толкают..
Насчет пива тоже могу сказать - подделывают эту оболонь не по детски, особенно касается той что в ларьках.
Я поддерживаю идею чтобы русское не покупать. Хотя сама и так не покупаю - из патриотических и практических соображений!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Люблю вкусно готовить. А тут любимые рецепты.
Креативный фотограф. Примеры работ фото-блог и http://vk.com/zaskochenko
Принципово не купую росiйськi товари, i це вже впродовж довгого часу.
Купуйте українське!!!
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Harald, Блин, а я на этикетки не смотрю, что делать?![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Vedma, треба питати в продавця![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Прийдётся теперь смотреть, значит!Допис від Vedma
![]()
![]()
Да, и белорусский трикотаж ни-ни,у них же Бацька! Да, ребята...
Хочу белорусские трусы!, на память....Допис від Астра
![]()
Насправді, дотримуватись запропонованого принципу дуже легко. Я не купую російського вже довгий час, без политичної мотивації. Бо російських товарів, що являють якіснішу альтернативу, не існує. Пиво "Балтіка" та шоколад "Рот Фронт" - це все, що тут спромоглись згадати, і це просто смішно.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks