Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Если вдруг потребуется новый Дзержинский то я...oops
...как же не любит украинский народ государство как таковое ... ну как же можно построить государство с таким народом ... сами ж хотели ёх ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Тюю, вы опять про РФ? Так неинтересно. Я ж про нашу Украину и про революцию в ней. А РФ страна большая, пусть они там сами разбираются и сами свои революции устраивают.
Или Вы может с опаской, что и к нам перекинется? Таки да, перекинется. Поэтому, думаю, молиться надо на Россию, чтобы тамбедыреволюции не случилось![]()
Ну то такэ...
Революція справді наближається. Можливо - навіть розпочалась.
Скажімо так: глобальна революція архінеобхідна зараз, поки людство не почало розповзатись за межі Землі.
Й сутність цієї революції безумовно буде у переході на новий еволюційний щабель розвитку людства. Утворюється нова раса - Впорядники Космосу.
Решту - винищити, щоб не розповсюджувати у космосі відбракований генетичний матеріал.
.... в расе Налоговые Инспекторы Космосу не осталось еще местечка ..??? ... ато очень денех надо ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Кстати, а почему убиенный слева без штанов? Педик?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks