Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Померанчова революція добро чи зло?

Голосували
22. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Добро

12 54,55%
  • Зло

10 45,45%
Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання
Всього знайдено 24, показано з 1 по 20.

Тема: Роздуми про річницю Померанчової революції

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    151

Типово Роздуми про річницю Померанчової революції

Вже близько річниця явища, до якого рік тому ніхто не був байдужим. Звичайно - чи з однієї сторони, чи з відповідно - з протилежної. До чого ж ми прийшли? Що саме маємо, що саме святкуємо, як річницю, або сумуємо, що "допустили"? Для мене, передусім, змінилося багато чого. Розумію, що буду закиданий кашкетами: "ціни пішли у гору, життя не кращає, багато чого, про що йшлося на Майдані, залишилося обіцянками-цяцанками" та ін. Але що на мене - змінилося головне. Влада Кучми була злочинною. Тобто інтенції (наміри) її були брудні. Можна казати багато що до невдач Ющенка - пагане оточення, злосливі наміри деяких осіб з оточення, та інше. Але, ІМХО головує порядність намірів влади. Вона стала національною по-перше, вона визнає примат моралі над економікою по-друге. А що скажете, друзі?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

salezian,
    Вона стала національною

И в чем это выразилось, позвольте поинтересоваться?
    вона визнає примат моралі над економікою по-друге
    Хм...я так думаю, что для сегодняшнего положения Украины это не есть гут. Это первое, а второе, опять, не пойму в чем конкретно Вы увидели мораль?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Головний позитив Помаранчевої революції - отримання досвіду реальної політичної боротьби. Люди, які раніше сиділи по квартирках, усвідомили, що на вулиці виходити можна і треба. Ми повірили в свої сили. Стало очевидним, що якщо ми разом захочемо чого-небудь - ми цього дістанемо.
    Другий плюс - недопущення до влади кримінальника.
    Я особисто боровся не за мyдака Ющенка (що він мyдак, було ясно ще три роки тому), а проти проффесора Бандюковича. І я щасливий, що мій внесок присутній в цій перемозі.
    Але Помаранчева революція не досягла і не могла за визначенням досягти головної мети Української Нації, тому що вона була революцією ліберально-буржуазною, а не соціял-національною. Вона була черговим кроком нашого народу до визволення.
    Тому це - однозначно "добро".

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Dzhmil,
    Головний позитив Помаранчевої революції - отримання досвіду реальної політичної боротьби
    Согласна, как этап.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...банки надо было брать ...телефон и телеграф ....и вообще, почитать классиков на эту тему, прежде чем горло драть на майдани биля бани .... и не стесняться перемены мест слагаемыми в определении "соціял-націоналістична" ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    г.Санкт-Петеребург
    Дописів
    16 134

Типово

Dzhmil, за такие "бабки" я вам могу все это повторить и более красиво!
    Не в каждом веке рождается Христос, но в каждом веке есть свои Иуды

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    151

Типово

Vedma,

Хм...я так думаю, что для сегодняшнего положения Украины это не есть гут
    У всьому світі, у всіх розвинутих державах мораль горує над економікою. Неморальна влада ніколи не доб'ється упіхів у економіці. Неморальні принципи життя ніколи не дадуть Божого благословіння державі, суспільству. Нинішня влада по мірі сил прикладає все можливе, щоб ЗРОБИТИ суспільство моральним.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    151

Типово

carrotik,

Все це ми всже проходили. Як наслідок - "маємо то, що маємо". Насилля ніколи ні приведе до успіху. Ющенко має бути президентов ВСІХ українців, а не тільки нас, - тіх, хто був ідеологічно на стороні Майдану. Мешканці Донбасу - теж українці. Хоча б й з забитими московською брехнею головами.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

salezian, При чем тут мораль??? Нужны Законы и четкое их выполнение. А мораль, она у всех разная, и четких границ для этого нет. Для кого-то аморально пить при своихдетях, а для кого-то нормально, для кого-то аморально есть свинину, а кто-то это делает с удовольствием и т.д.
    Ющенко має бути президентов ВСІХ українців, а не тільки нас, - тіх, хто був ідеологічно на стороні Майдану.
    Я за него не голосовала, ни он, ни Янукович никогда не будут МОИМ президентом.
    Мешканці Донбасу - теж українці. Хоча б й з забитими московською брехнею головами.
    Я не житель Донбасса и не забита московской брехней. Если бы было все так просто как Вы описываете.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    187

Типово Re: Роздуми про річницю Померанчової революції

Цитата Допис від salezian
    Але що на мене - змінилося головне. Влада Кучми була злочинною.
    В чём это заключается?
    Вам подарили ярлык "злочинна влада", а расскажите, пожалуйста,о каких "злочинах" известно лично Вам?
    А мы попробуем разобраться..
    Я голосовал за Ющенко, а точнее против Януковича, но если бы можно было голосовать за Кучму, голосовал бы двумя руками...
    Life is unfair:evolve or die!

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 982

Типово

Я теж голосував проти Януковича, головним чином тому, що влада посилено його нав"язувала. Я не забув, як деякі, промивання мізків на підприємствах, паскудну пропаганду, а також бажання Януковича ввести податок на продаж житла (30%). Я виходив на наш майдан для того,щоб бізнесом міг займатися кожен,хто хоче і може, щоб влада не заважала людям жити. І я не винен в тому, що все лишилося без змін, що я так і не можу заробити стільки, скільки вважаю за потрібне я, а не якийсь чиновник. Нинішня влада так і не змогла допетрати, що багата держава це насамперед багаті люди і не шкуру треба здирати, а дати стати на ноги і не заважати. В цьому мені зараз більше імпонує позиція лібералів.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    из Гостинной "У Страннег'а"
    Дописів
    3 426

Типово

Цитата Допис від salezian
    Vedma,

[У всьому світі, у всіх розвинутих державах мораль горує над економікою. Неморальна влада ніколи не доб'ється упіхів у економіці. Неморальні принципи життя ніколи не дадуть Божого благословіння державі, суспільству. Нинішня влада по мірі сил прикладає все можливе, щоб ЗРОБИТИ суспільство моральним.
    Голодный человек никогда не будет высокоморальным!!! Ему не до морали, ему ЖРАТЬ охота!

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    151

Типово

Vedma,
    При чем тут мораль??? Нужны Законы и четкое их выполнение. А мораль, она у всех разная, и четких границ для этого нет.
    Що Ви кажете? А хіба Десять Заповідей не є універсальними для всіх культур? Хіба красти, або зраджувати своїй жінці у деяких народів - є нормою? Ні добродійко! Закони моралі є абсолютно єдині.
    Я не житель Донбасса и не забита московской брехней. Если бы было все так просто как Вы описываете.
    Саме московськю брехнею Ви й забиті, якщо вважаєте, що немає єдиних моральних вартощів.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    151

Типово

Егор Бу,

Так, так! Типова мораль змосковщеного раба. Наші великі нащадки гинули саме за те, щоби на першому пляні стояла мораль. Гинули голодні, але цнотливі.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

salezian,
    А хіба Десять Заповідей не є універсальними для всіх культур? Хіба красти, або зраджувати своїй жінці у деяких народів - є нормою? Ні добродійко! Закони моралі є абсолютно єдині.
    Угу, христианство уже 2 тыс. лет не может привить человечеству эти установки, а Ющенко пришел, и зашибись! Если бы мораль давлела над экономикой, как Вы говорите, капитализма вообще бы не было, все бы жили в патриархальном феодализме.
    Наші великі нащадки гинули саме за те, щоби на першому пляні стояла мораль. Гинули голодні, але цнотливі.
    Так во всем мире всегда была кучка людей, которые были повернуты на борьбе. Такие были, есть и будут. Если в данный конкретный момент на Родине невозможна эта борьба, они находят ее где-то в др. месте.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    151

Типово

VINCENZO,

Хочете прикладів? Прошу! Під м. Новосковському БУВ дом інвалидів для психічно хворих дітей. Одному "вискому дяді" дуже сподобалось місто на берегу Самари. Це було наприкінці 90-х років. Дітей винищили (немов самі померли), а дядя задармо дістав землю... Коли головний лікар закладу став кричати про те, що діється - йому "заткнули пасть". Через два тижня він помер від інфаркту...

А чи Ви нічого не знаєте, скільки дніпропетровські католики просять владу віддати їм будівлю храму, що була побудована у 1870 році (пр. Маркса, 91). А знаєте, як погрожували саме тим хто боровся за храм? Я багацько чого знаю...

Ще прикладів?

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Цитата Допис від Людмила Лепешкина
    Dzhmil, за такие "бабки" я вам могу все это повторить и более красиво!
    Людмилкина, ви за будь-які "бабки" здатні хіба на те, щоб показати свою голу сраку. Так що не варто перебільшувати ваші можливості.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    151

Типово

Абориген,

"Лібералів" - а це саме кого? Лівих? Ніколи ліві нічого доброго не давали суспільству. Їх женули звідусіль - раніше, чи пізніше. За ліберализмом стоїть комуна.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    151

Типово

Vedma,
    христианство уже 2 тыс. лет не может привить человечеству эти установки, а Ющенко пришел, и зашибись! Если бы мораль давлела над экономикой, как Вы говорите, капитализма вообще бы не было, все бы жили в патриархальном феодализме.
    Пані, саме Європа існує тому, що вона спиралася та, як це не дивно, більш-менш й досі спирається у своєму повсякденному та економічному житті на християнську мораль. Мораль завжди горувала над економікою. Саме тому Еспанська короліва Ізабела боронила американських індианців від ненажерних конквістадорів за допомогою людей Католицької Церкви. Саме тому й досі надбавка на продукт у католицьких странах не сягає більш як 30% - бо ж більше забороняє вчення Церкви. Але з іншого боку, ми можемо бачити, що більшість тих держав, що йшли за протестантизмом є богатішими від держав суто католицьких. Бо ж мораль протестантизму завжди була "під" економічними вигодами. Саме тому, доречі, германьскі нацисти перемогли на виборах саме у протестантських ляндах. У католицьких - програли. А сьогоденна Європа якби не будувала своє буття на християнських цінностях, то не було б у ніх тих соціяльних вигід, яким так заздрить наше вщент деморалізоване суспільство. Якщо працюватимемо на Великдень та Різдво - нема про що й говорити. Там, де вигіда йде поперек моралі - нічого доброго не буде. Наша реальність - тому доказ. Прошу подивитись на нинішню Польщу. Це для порівняння!

Звідки Ви
    Сонячний
    Дописів
    3 766

Типово

Взаимопомощь у животных - форма взаимоотношения между индивидами одного или разных видов, при которой каждая из взаимодействующих особей извлекает для себя определенные выгоды. Основными видами взаимопомощи являются: коллективная защита от хищников, совместное строительство гнезд, уход за потомством (общественные насекомые, птицы), замена погибших родителей.

Мораль - система воззрений на жизненное назначение человека, охватывающая понятия добра и зла, справедливости, совести, смысла жизни.

Главное в морали, что сразу видно при анализе определения – это ее полная бесполезность. Если взаимопомощь оперирует практическими категориями и ориентирована на полезный практический результат, то мораль исходно не имеет дело ни с чем практически полезным, и является своего рода паразитным контуром в биосоциальном организме.
    Если мы рассмотрим наиболее часто возникающие конфликты вокруг моральных проблем, то обнаружим в их основе глупейшие суеверия, порожденные древними ошибками в социальных технологиях. Обычно они связаны с табуированными формами в сексе и эротике, биологической репродукции, ритуальных актах или символической манифестации в массовой культуре. Любая борьба за социальную морализацию представляет собой ни что иное, как попытку помешать процессу естественного отторжения мертвых разлагающихся тканей от живого общественного организма.
    http://www.livejournal.com/community/carians/34354.html

Сторінка 1 з 2 12 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті