ще фотки є тут:
http://novynar.com.ua/gallery/politics/639?img=1
відбувся у Львові.
А завтра - у Києві!
Хто буде, кидайте сюди фотографії. Цікаво.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ще фотки є тут:
http://novynar.com.ua/gallery/politics/639?img=1
відбувся у Львові.
А завтра - у Києві!
Хто буде, кидайте сюди фотографії. Цікаво.
Завжди гарні речі робляться в культурних містах- Київ, Львів. А в нас нічого... Треба переїзджати.![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Я участвовал в этом марше.
В колонне были реконструкторы УПА, Вермахта и СС.
Участникам марша было откровенно срать на политическую окраску которую увидели зрители и журналюги.
А вот увидется с камрадами со всей Украины, России и Польши, а так же поучаствовать именно не в марше, но в боевых действиях - да, это было истинной целью собравшихся.
Просто, когда устраиваются обезьянники для зрителей, всегда находятся те, кто видят в этом какую то политическую окраску.
З.Ы. ТС не обвиняю в политиканстве, он то как раз просто и беспристрастно преподнес новость. Хочу просто предупредить тонны словесной диареи, что обычно возникает после публикования такой новости )))))
Titten, Bier und Essen - unsere Freunde besten!
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Червона лисичка я б з задоволенням, але як я без вас? Хто вас перевиховуватиме? Без нормальних людей Дніпро зовсім зачахне.![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
А може ви помиляєтесь?І вам пора?
А мені здається що вас українофобів в нашому місті забагато. Може вам розбавити своєю громадською думкою Полтаву?![]()
А таки доведеться пійти!![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks