| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да
нет
мне не интересно
а это вообще кто такие
"Ответственность за свою судьбу,связанная с личной свободой - невыносимая ноша для большинства, поэтому народ готов расстаться со свободой в обмен на «порядок» и гарантированную миску баланды" Э.Фромм
Шурик рейтинги справа дуже дивна...Де завгар взяв стільки відсотків таємниця навіть на донбасі.
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
.. нічого дивного.. зовсім... немає ні одного рейтингу навідь від Юлиних соціологів, де б її рейтиг зріс... але справа навідь не в цьому, в мене досить широке коло знайомих, серед них є і Юлині прихильники, так от ВСІ з ким я спілкувався, всі досить прохолодно коментують цей хід, головна думка цих коментів ... Юля вже зовсім з"їхала з глузду... і це я не жартую і не нагнітаю ситуацію це так і є... і леше в інеті я можу прочитати що це вдалий хід... але голосують то не в інеті![]()
ЗІ я особисто вважаю що ці вибори це лише даром витрачені гроші... вони нічого не змінять в країні.. зовсім нічго.. хто б не переміг... тому всі ці ПіАр ходи як на мене маячня...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
да как всегда... опросили 2000 человек по украине и нате вам рейтинг
Это крупнейшие города Украины: Киев, Харьков, Днепропетровск, Одесса, Донецк, Запорожье, Львов, Кривой Рог, Николаев, Мариуполь, Луганск.
т.е. в среднем 182 человека опрошено на город
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=98371 120 человек
http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=98373 83 человека
сложите и посмотрите за кого якобы днепр проголосует![]()
Вибори це дуже користно! Гроші з кишень олігархів йдуть на плакати та тв, люди роздають листівки, клеють плакати та інш. заробляють гроші, купують їжу та усілякий мотлох, економіка працює!ЗІ сам колись клеїв плакати- справа важка, але платять нормально.
![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
До мене чомусь по гроші не зверталися...![]()
преодолевая рвотный рефлекс на мову, должен заметить, что вы не совсем правы.
По сравнению с июлем 2009 г. выросли рейтинги у основных двух кандидатов - В.Януковича и Ю.Тимошенко - на 0,9% и 2,1% соответственно.
...
На втором туре также сократился разрыв между В.Януковичем и Ю.Тимошенко - 40,3% и 32,6% соответственно.
http://forum.gorod.dp.ua/showpost.ph...&postcount=104
простейшая логика... 2000 человек на всю Украину.
как я говорил чтоб выяснить что курят украинцы перед запуском бренда Прилуки опрашивали минимум 30...40 тысяч человек по Украине...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks