Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Надо ли убрать паятнику Петровскому в Днепре?

Голосували
115. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Да, потому что "це символ тоталітарної доби"

37 32,17%
  • Нет, это память о нашем светлом прошлом

16 13,91%
  • Пусть стоит, никому не мешает

44 38,26%
  • Установить вместо него памятник Нестору Махно!

32 27,83%
Опитування з кількома варіантами відповіді
Сторінка 8 з 8 ПершаПерша 12345678
Всього знайдено 159, показано з 141 по 159.

Тема: В Киеве демонтируют памятник советскому деятелю Петровскому

Дописів
    6 031

Типово

Цитата Допис від Володимирович Переглянути допис
    - якщо почати з пам'ятника "вождю" то продовжити можна його "духовними послідовниками", що досі сидять у владних кабінєтах.
    А может памятники пусть стоят - из нашего кармана не утянут и общественного (того немногого что еще осталось) не присвоят и сразу переходить к тем, кто сидит и доси у владных кабинетах и хапает, хапает, хапает....

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Людям, які працюють на цю країну, живуть у ній, платять податки, виховують тут дітей, беруть участь у виборх, він розказує "как нада Родіну любіть"
    Дык,со следующих выборов и мы будем учавствовать!!! Вот,уже и бумажки с посольства прислали.. Грех таким электоратом мансировать..

Дописів
    433

Типово

Наш президент высказал неслабую мысль:

http://korrespondent.net/ukraine/events/995384

Ющенко также напомнил, что во многих городах и селах Украины до сих пор стоят "идолы коммунистических вождей - тех, кто презирал, расстреливал, ненавидел наш народ, тех, кто обрек на смерть в разные года... миллионы и миллионы украинцев".

"Так и хочется спросить: украинский народ, у тебя есть память - твоя, собственная, историческая?", - сказал президент.

"Время избавить нашу землю от этих сатанинских символов, окончательно отправить кумиров коммунистических на свалку истории", - заявил Ющенко.

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово

Цитата Допис від жженый Переглянути допис

Ющенко также напомнил, что во многих городах и селах Украины до сих пор стоят "идолы коммунистических вождей - тех, кто презирал, расстреливал, ненавидел наш народ, тех, кто обрек на смерть в разные года... миллионы и миллионы украинцев".

"Так и хочется спросить: украинский народ, у тебя есть память - твоя, собственная, историческая?", - сказал президент.

"Время избавить нашу землю от этих сатанинских символов, окончательно отправить кумиров коммунистических на свалку истории", - заявил Ющенко.
    Ага,а Ющенко не был пионером/комсомольцем.,и у него ну совершенно никогда не было заветной мечты посетить Мавзолей и поклониться копчушке,в нём лежащей..

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Мардик Геворкян (Дюк ст.) Переглянути допис
    Ага,а Ющенко не был пионером/комсомольцем.,и у него ну совершенно никогда не было заветной мечты посетить Мавзолей и поклониться копчушке,в нём лежащей..
    У нацистській Німеччині теж вся молодь була у Гітлерюгенді. Так що тепер всім старим німціям портрет Адольфа Алоїзовича зберігати під подушкою?

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово

У нацистській Німеччині теж вся молодь була у Гітлерюгенді. Так що тепер всім старим німціям портрет Адольфа Алоїзовича зберігати під подушкою?
    Ти вважаєш що таких немає???

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Ти вважаєш що таких немає???
    Вони в явній меншості. І тобі так само не раджу страждати за піонерською краваткою та комсомольським значком.

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово

Вони в явній меншості. І тобі так само не раджу страждати за піонерською краваткою та комсомольським значком.
    Комсомольцем не був,краватку не носив принципово..

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Мардику, таке враження, що ти не радий звільненню німців від гітлерівської чуми, а українців- від сталінської. Хоч останнє і затягнулося в часі

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово

Мардику, таке враження, що ти не радий звільненню німців від гітлерівської чуми, а українців- від сталінської. Хоч останнє і затягнулося в часі
    наоборот!!!

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Комсомольцем не був,краватку не носив принципово..
    Та ти просто дисидент. Я горджуся тобою)))

Я був у піонерії і в комсомолії. З останньої вийшов 1989 року, прилюдно спаливши квитка. Шкодую, що не зніс пам"ятники Леніну та Петровському у 2004 році - не було б і дискусії на форумі. А мав таку змогу...

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

наоборот!!!
    Ну, Слава Богу (і Б-гу теж)))

mirock
    Guest

Типово

А я відмовився вступати в піонери)) без кореша двієчника, якого не приймали за це. Я був відмінником і мене пісочили на тому зборищі ідіотів комуняк). А потім я намалював на краватці свастіку і мене знов пісочили)

Звідки Ви
    ПАЛЕСТИНА
    Дописів
    50 333

Типово

Та ти просто дисидент.
    Что-то в этом есть.. Меня и в пионеры принимать не хотели,т.к. я историю пересказывал не в духе КПСС,а так,как рассказывала моя прабабка,встретившая переворот уже 30-тилетней женщиной,прожившая 107 лет,пережившая всю советскую власть..

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від жженый Переглянути допис

Хоч у чомусь наш президент таки правий. Якби до його правильних слів ще б таких самих дій... А то балаканина вже заманала

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від mirock Переглянути допис
    А я відмовився вступати в піонери)) без кореша двієчника, якого не приймали за це. Я був відмінником і мене пісочили на тому зборищі ідіотів комуняк). А потім я намалював на краватці свастіку і мене знов пісочили)
    Та ти справжній комуно-нацист! Мій друг у шостому класі вдався до подібної антисистемної витівки - у творі, присвяченому провідній ролі партії, написав всього один рядок: "Комунисты - это фашисты!" Училку літератури вхопив грець Але далі не стуканула)

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Что-то в этом есть.. Меня и в пионеры принимать не хотели,т.к. я историю пересказывал не в духе КПСС,а так,как рассказывала моя прабабка,встретившая переворот уже 30-тилетней женщиной,прожившая 107 лет,пережившая всю советскую власть..
    А я зі своїх предків їхню правдиву думку про радянське життя-буття та історичний фактаж по краплі вичавлював. Колотися почали вже після здобуття незалежності. Правда, бабуся завжди над Брежнєвим з Хрущовим відверто глузувала. Одного називала маразматиком, а іншого кукурудзником

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    316

Типово в столице памятник таки убрали...

http://stb.ua/newsv.php?item.32549

Исторические решения. В Киеве демонтировали памятник Петровскому
    25 ноября 18:29
    Вікна 18:00

В Киеве демонтировали памятник Петровскому. Акцию связали с годовщиной Голодомора.

Григория Петровского – человека, который в свое время со стороны Украины подписал договор о создании Советского Союза – официальный Киев считает одним из инициаторов искусственного голода 32-33 годов. Сейчас памятник хранят на предприятии реставрационно-ремонтных работ. Это уже 27-й монумент советскому деятелю, который ждет там вердикта относительно дальнейшей судьбы. В будущем киевские власти планируют создать «парк советского периода», где можно будет увидеть всех деятелей в камне и бронзе.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    5 315

Типово

Осталось убоать памятник Иуде Грушевскому и все будет в украине хорошо..

Сторінка 8 з 8 ПершаПерша 12345678

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті