| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
да, мне магазин очень понравился, я брючки купила, с которых не вылажу, вот они http://babyjdu.com/data/view/239/bry...voiynaya-6.jpg
всего за 250грн.
гольф вискозный приятный-приятный за 65грн.
правда, верхней одежды не видела, была там недельки три назад.
все-равно выкрутилась: пуз же подрос и в свои все одежки-куртки по фигуре не влажу.
в магазине серии 55 и выше купила себе абалденный коротенький пуховичок на сейчас, когда станет похолоднее за 120грн, и на зиму прикупила по колено на синтепоне с расчетом на выросший животик за 150грн. -- щщщастю не было предела(а хотела в Мерси податься, хорошо, что не доехала туда)
Милла, а ты малышу уже приданное покупала?
Wild Flower, если там не найдешь, то я видела на сайте у девочек www.margaritka.dp.ua
у них склад на Опытном за Тополем, цены тоже были нормальные, я в тот день, когда собралась ехать на примерку и набрела на магазин на Московской, и никуды, естессно, не поехала уже.
Девочки, вот вы обсуждали декретные деньги, и я задумалалась. Я работала в фирме, людей там нормальное количество (имеется в виду, не 5-10 человек), ушла в отпуск по уходу за ребёнком почти 4 года назад, а теперь опять с больничным декретным приду. Получается, мне тоже должны начислить денюжку? А исходя из чего, из моей последней зарплаты 4 года назад? Или минималку на данное время? Кто-то в этом шарит?
+1, правильно подруга говорит
[QUOTE]10. Якщо у розрахунковому періоді перед настанням страхового випадку застрахована особа не мала заробітку з поважних причин, що зазначені у пункті 4 цього Порядку, або якщо страховий випадок настав у перший день роботи, середня заробітна плата для розрахунку страхових виплат та оплати перших п'яти днів тимчасової непрацездатності за рахунок коштів роботодавця визначається виходячи з місячної тарифної ставки (посадового окладу), встановленої працівникові на момент настання страхового випадку.
У разі коли на підприємстві, в установі та організації встановлено неповний робочий день (робочий тиждень), середня заробітна плата обчислюється виходячи з частини місячної тарифної ставки (посадового окладу), встановленої працівникові на момент настання страхового випадку, що відповідає його графіку роботи (приклад наведено у додатку 1).[QUOTE]
Щенки американской акиты, КСУ/FCI
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks