Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А Спокойный ненавидит Жванецкого?![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Хорошая тема, практически в любую другую зайдешь и видишь подтверждения.
"Ответственность за свою судьбу,связанная с личной свободой - невыносимая ноша для большинства, поэтому народ готов расстаться со свободой в обмен на «порядок» и гарантированную миску баланды" Э.Фромм
Прикольно дивитися))) Виборча сміливість укрофобів показова)))
Наприклад форумчанін, назвемо його умовно OUTCASH (щоб уникнути персоналізації) бачучи що перед ним интеллігентний українець, явно не спортивного складу (це можна вивести з поведінки людини на форумі) назвем його умовно Дені_с. OUTCASH в спілкуванні із Дені_с може запросто сказати: "Я забью твои поганые зубы тебе в глотку" а якщо с ним розмовляє форумчанін іншого складу, наприклад умовно CIBORG-5, або ще якійсь явний атлет, тоді OUTCASH обмежується загальними матюгами в сторону України та свідомітів у цілому, уникаючи персональної фокусіровки на співрозмовнику).
І як я дивлюсь майже всі вони такі ці патріоти ненависті) як діло торкається гарячого - нікого немає))))) тільки зубками скрегочуть вичікуючі більш беззахистну жертву))) полюбляють жінок (тут то зовсім можна серти безнаказано їм)
Триндіти про фашистів - це вони можуть робити часами, про українських фашистів, не про своїх))))
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
"Ответственность за свою судьбу,связанная с личной свободой - невыносимая ноша для большинства, поэтому народ готов расстаться со свободой в обмен на «порядок» и гарантированную миску баланды" Э.Фромм
Днипропэтровщина сегодня витала Виктора Федоровича!
в День инагурации 19 февраля я поступлю просто: свидомых депортирую в Карпаты, укроSScовцев в gazenvagen!
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks