Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 8 12345678 ОстанняОстання
Всього знайдено 144, показано з 1 по 20.

Тема: Чому потреоти Росії борються із фашизмом саме тут, а на батьківщіні - ні?

mirock
    Guest

Типово Чому потреоти Росії борються із фашизмом саме тут, а на батьківщіні - ні?

Чесно кажучи я трохи втомивсь від інтенсивного пафосу і штучних крокодилячих сльоз нашіх борців проти фашизму в Україні. А що ці канальі зробили для викорініння цього явища у себе на батьківщіні, що так голосно волають про засилля коричневих сил у нас? Де в нас фашисти(нацисти) покажіть їх мені - хочу бачити.

(до речі зовсім незрозуміло чого досі існує тема "Украина - страна героев SS". Що на мій погляд є неприйнятним)

----Начислены штрафные баллы за нарушение пункта 1.1.2 правил форума. Фальстаф----
    Востаннє редагував Сэр Джон Фальстаф: 05.10.2009 о 18:10 Причина: 1.1.2

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від mirock Переглянути допис
    Чесно кажучи я трохи втомивсь від інтенсивного пафосу і штучних крокодилячих сльоз нашіх борців проти фашизму в Україні. А що ці канальі зробили для викорініння цього явища у себе на батьківщіні, що так голосно волають про засилля коричневих сил у нас? Де в нас фашисти(нацисти) покажіть їх мені - хочу бачити.

(до речі зовсім незрозуміло чого досі існує тема "Украина - страна героев SS". Що на мій погляд є неприйнятним)
    я ходжу сюди поглумитися над ними. А вони багатіють, що з ними хтось спорить.

Дописів
    159

Типово

А це неіснуючий сайт неіснуючих россійських ненацистів http://www.center-rne.org/

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    я ходжу сюди поглумитися над ними.
    Це безперечно дуже корисно іноді - подивитись на йолопів і відчуть різницю, але мені жаль тієї так класно початої теми ..Чому ми українці.. котра була завалена говном кремлефанатічної бидлоти. Виходить поговорити спокійно все одно не дають - тількі лаятись треба?

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Адсон Переглянути допис
    А це неіснуючий сайт неіснуючих россійських ненацистів http://www.center-rne.org/
    Та такого я можу навалити гори. І єтнічні вбивства і інши геройства росіян-нацистів. Достатньо вбити в гугль, або ютуб фамілію Марцинкевич. Одного цього з головою вистачить.

Дописів
    668

Типово

Mirock, я еще раз вас спрашиваю, почему вы так резко перешли на "мову"? Вам стало стыдно? Вы вдруг вспомнили, что вы украинец? Боитесь быть неадекватным вашим "самостийным" друзьям?

Дописів
    159

Типово

Це безперечно дуже корисно іноді - подивитись на йолопів і відчуть різницю, але мені жаль тієї так класно початої теми ..Чому ми українці.. котра була завалена говном кремлефанатічної бидлоти. Виходить поговорити спокійно все одно не дають - тількі лаятись треба?
    Ще стаття старенька проте думаю актуальна і на даний момент
    http://www.inosmi.ru/translation/227081.html
    Дійсно я на форумі дуже недавно, а про нацистів фашистів українців вже начитався. Пропоную показувати нашим братам росіянам (без жартів) в цій темі реальні факти діяльності російських нацистів.
    Допоможемо їм спочатку знайти "бревно в глазу", а потім спільними зусиллями будемо шукати "в нашему глазу соринку"

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

вони інакше не вміють. Але, оскільки, форум наш, їх все таки можна і треба окультурювати. До речі, це страшна помста, уявіть, як, після того, як їм тут прищеплять хоча б якісь етичні правила поведінки, стане важко серед собі подібних у себе вдома. Уявіть, звертатися на "ви", писати без матюків, думати перед тим як щось говорити...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Дійсно я на форумі дуже недавно, а про нацистів фашистів українців вже начитався. Пропоную показувати нашим братам росіянам (без жартів) в цій темі реальні факти діяльності російських нацистів.
    Допоможемо їм спочатку знайти "бревно в глазу", а потім спільними зусиллями будемо шукати "в нашему глазу соринку"
    нема сенсу. Вони ще не навчилися спокійно реагувати на існування витівки австрійського генштабу...

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від shpiler Переглянути допис
    Mirock, я еще раз вас спрашиваю, почему вы так резко перешли на "мову"? Вам стало стыдно? Вы вдруг вспомнили, что вы украинец? Боитесь быть неадекватным вашим "самостийным" друзьям?
    Я не схильний вам звітувати

mirock
    Guest

Типово

вони інакше не вміють. Але, оскільки, форум наш, їх все таки можна і треба окультурювати. До речі, це страшна помста, уявіть, як, після того, як їм тут прищеплять хоча б якісь етичні правила поведінки, стане важко серед собі подібних у себе вдома. Уявіть, звертатися на "ви", писати без матюків, думати перед тим як щось говорити...
    Ну я не дуже ввічливо з ними розмовляю. Но тут можу сказати що так само говорив би і в очі, а от що це зробить наприклад якийсь чугун, чи ауткас із редфоксом або змей - сумніваюся.

Valery0
    Guest

Типово

потреоти- это на каком языке?

mirock
    Guest

Типово

Та колод ми вчора напоказували навал, толку ноль - одне гидство. Просив показати мені справжнього українського фашиста - теж немає. окрім Ющенка та дідуганів з УПА)))

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Valery0 Переглянути допис
    потреоти- это на каком языке?
    Ой. Я пропустив букву Ц. Вибачте будь ласка

Дописів
    668

Типово

Ну я не дуже ввічливо з ними розмовляю. Но тут можу сказати що так само говорив би і в очі, а от що це зробить наприклад якийсь чугун, чи ауткас із редфоксом або змей - сумніваюся.
    Але

mirock
    Guest

Типово

Але
    І що? Я не маю ні крихти сорому за свій суржик на якому балакаю вдома.

Дописів
    668

Типово

я ходжу сюди поглумитися над ними. А вони багатіють, що з ними хтось спорить.
    Аналогично, ваша "самостийность" вызывает только смех!

Звідки Ви
    Российская империя
    Дописів
    5 948

Типово

тема рваный баян в исполнении свидомого павлик-морозова который теперь павло морозэнко

типа чувак правильно успел переметнуться!)))

Дописів
    668

Типово

І що? Я не маю ні крихти сорому за свій суржик на якому балакаю вдома.
    Тоді нема питань!

Дописів
    159

Типово

Не-а, раз по украински значить нацист наверное

Сторінка 1 з 8 12345678 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті