Добриня +1000 смалиш!![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добриня +1000 смалиш!![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
«Проросійські» настрої дуже міняються під свист куль. Порушення з боку ЧФ викликані бажанням командувача вислужитися перед керівництвом...
http://unian.net/ukr/news/news-334076.html
Для підживлення темки...
Я не прагну збройного конфлікту - це небезпечно для життя.
Проте, "війни неможливо уникнути, а лише відстрочити на користь ворога" © Макіявеллі
У цій ситуації дуже важливо бути готовим морально до конфлікту, щоб не було паніки. Росіян готує міністерство правди, українці як завжди зреагують постфактум... З іншого боку, відсутність єдиного центру керування за певних обставин є великою перевагою. Ми реагуватимемо несподівано і не залежатимемо від бюрократичних перешкод.
Отже ще раз: я не хочу воювати ані з Росією, ані з будь-ким, але я готовий зі зброєю захищати своє право на самовизначення.
Russkies сдавайтесь, ми обеспечим вам теплую одежду и горячие питание. незачем умирать за продажних политиков которие исползуют вас в своих користных целях. Russies, ми воинысвета и добраНАТО несем истинную демократическую свободу для вашей земли и семей.
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks