Ви знаєте я займався виборами.Не буду розповідати як я вплутався... я навіть знав ще влітку про можливість революції. Так підготовка була. Приблизно це виглядало так. Ю, знав що в нього краще рейтинг , але існував адмінресурс. Навіть Київ був не виключення. Омеля вів себе просто пацавато. Він дозволив всю цю революцію, тільки після того як як отримав по яйцях від Я. після того як Я. взнав як проголосував київ. Якщо в києві всі боялись сказати за кого вони голосують, то ти можеш уявити що відбувалося в провінції. Навіть таж західна україна, була повністю під контролем Я. Я був на одещині. Штаб Ю. там декілька раз громили. І не місцевий народ. А приїзжали люди спеціально підготовлені. Мало того вони обіцяли ще понаходити нас після виборів.. Люди Я. задіяли цілу систему з бандюганами і ментами. Якщо їхала агіт машина, її могли зупинити мєнти . і тримати видумуючи різні причини, декілька днів. Якщо це не вдавалося бо приїзжав депутат з камерами і з своєю "недоторканністю" то вхід шли бандюгани. На дільницях де чисто перемагав Ю. приїзжали ці хлопчики і забирали урни, а мєнти спокійно дивилися, мало того двері відкривали саме вони... По києву було так . Збиралися студенти та їх заставляли підписувати папери, про незадоволнння як пройшли вибори на участку. Якщо відсоток таких паперів був більше десяти то вибори вважалися не дійсними. Таке готувалося провести в Києві, бо вони вже бачили що програють. У ю. була підтримка в сбу. я думаю тому він і переміг. Звісно У Я. була теж. але, все ж хтось там помагав Ю. і досить успішно. Були задіяні піарщики і в того і в того. Варіант революції планувався, якщо вибори все ж свальсифікують. В основному використовувалися студенти. УНАа перейшла до Я. Унсо до Ю. Уна робили Ю . чорний піар. Одягали свастику і ходили з портретами Ю. Весь Я . піар був повний дебілізм. Від ТБ, до подібних акцій. В Мукачево ж була репетиція всих цих технологій. В принципі було видно що без революції не обійтись, але в україні думалось зробити таке не можливо. Було запрошено людей з Югославії . Вони розповіли як прослідкувати вибори. Від охорони дільниць, до контролювання районів, і міст. Що я маю наувазі... Кожна дільниця мала бути обладнана камерою. Люди від Ю. були проінформовані про можливі порушення і як з ними боротись. Крім того поза дільницями, була влаштована охорона, щоб можна було виявити всих"підозрілих". Від відкріпників до провокаторів. Така система була залучена в центральній україні( на донетчині це було не можливо там навіть спостерігачів не вдалося поставити),тож бортьба посуті була в центральних регіонах. Інші групи були підготовлені для вулиці. Якщо вибори сфальсифікують, то як організувати акції протесту. Я так розумію цим займались соціалісти. Унсо, батьківщина і вони. Ті хто робили акції Україна без Кучми. . В мене є знайома секретарша Медведчука. Вони все знали але сміялися. Бо ці акції до цього були як дим. Тепер про революцію... Всі ми тамбули і всі ми знаємо що там було. Від фанатиків до алкоголіків... Дама що так збочена Я. здається не в своєму розумі. Я бачив тих донецьких що приїзджали до києва. Їм здається взагалі все було пофіг. Просто афігеть, я від штабу ПРП(Наша Україна) возив їм їжу і одяг на вокзал, бо їх погрузили прямо з роботи в вагони і кинули на вокзалі.Всі їх мітинги то була комедія. . А за гроші я б мовчав. Звісно основним організаторам на майдані платилося. Особливо Пора. Вона відповідала за основні акції , там грошей не мало пройшло.... Але справа не в цьому.Коротше кажучи, як це дивно коли вовк стає вівцею . Я про Я. Ну а люба акція це вже піар , навіть мій лист. Я б відповів тій дамі на кожен пункт. Я ще раз кажу я не жалію ні в майдані ні в виборі. В любому випадку я знаю я вибрав краще. Далі побачим....
Bookmarks