попробуем так:
это текст письма:
Головному лікарю
санітарно-епідеміологічної станції м. Дніпропетровська
Штепі О.П.
От кого (ФИО, адрес)_______________
Як відомо, в парку ім. Л.Глоби м.Дніпропетровська відкрито пересувний дельфінарій. Цей факт викликав занепокоєння у свідомих мешканців міста, в тому числі у мене.
З огляду на це, керуючись ст. 9, 10, 32 Закону України "Про інформацію", прошу надати мені таку письмову інформацію:
- Чи здійснюється контроль за частотою і періодичністю проведення аналізу хі-мічного складу води в басейні дельфінарію з боку СЕС та ветеринарної служби? В разі на-явності, прошу надати мені копії результатів аналізу.
- Чи здійснюється санітарний контроль за дотриманням відповідних норм та правил санітарної гігієни під час плавання людей у басейні сумісно з тваринами, що ви-ключає ризик зараження людей і тварин інфекційними захворюваннями?
- Як здійснюється утилізація продуктів життєдіяльності (відходів) дельфінів?
- Які умови зберігання небезпечної речовини хлору, яка постійно використову-ється у дельфінарії?
Письмову відповідь на це звернення прошу дати відповідно до Закону України «Про звернення громадян» та ст. 33 Закону України «Про інформацію» на адресу: _____адрес________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______________
З огляду на актуальність питання та стурбованість громадськості міста термін розгляду цього запиту прошу скоротити до 15 діб.
З повагою,
/ ФИО__________/
Дата__ Подпись
все, что выделено красным курсивом - заменяете своими данными. можете пофантазировать и дописать ещё вопросы.Да, и подформатируйте его по-нормальному, плиз
отправляется на почте заказным письмом. одно письмо стоит 2.50 денег. Адрес СЭС: Дніпропетровськ, вул. Щербаня,6, 49064, Штепі О.П.
Bookmarks