Дані про 4000 відвідувачів форуму в день пожежі на Слов"янці будуть передані спецслужбам.
Кость Бондарєнко звинувачує нас у хакерській атаці на сайти Інституту Горшеніна
http://www.one-of-the-best.com/2009/...a-idiotov.html
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дані про 4000 відвідувачів форуму в день пожежі на Слов"янці будуть передані спецслужбам.
Кость Бондарєнко звинувачує нас у хакерській атаці на сайти Інституту Горшеніна
http://www.one-of-the-best.com/2009/...a-idiotov.html
Востаннє редагував Хозін Дмитро: 29.09.2009 о 18:25
Квест K12 - перша політико-економічна гра у Дніпропетровську.
Не пойму, адреса, с которых велась атака и адреса пребывающих в тот момент на городском форуме - это одно и тоже?
О щит, а я тут писал что Цыркину в корзинку с конфетами накакать собираюсь
За мной уже выехали?![]()
Востаннє редагував bobik: 28.09.2009 о 19:59
мы все умрем![]()
Дауж ишо дали!
Выходит, пан Бондаренко не разобрался, где массовый заход посетителей на сайт, а где - хакерская атака?
Правда, есть одна неувязка в этой логике
Кто же тогда массово ломился на сайты Моста в Одессе и Харькове?
В Одессе и Харькове в тот момент "Славянка" не горела..
Там вообще ничего не горело, судя по всему.
нет слов.
Може ви й маєте рацію, але життєвий досвід підказує, що не варто так категорично робити висновки. У мене, наприклад, в 17,30 ничого "не лежало".
Я була на форумі і зовсім не помітила проблем і лише на наступний день, на роботі мені повідомили, що у багатьох проблеми були. Щоб попередити можливе непорозуміння , повідомляю, що я не фанат "ЛБ", але з повагою ставлюсь до цієї газети, журналісти якої дійсно працюють, а не шукають жовтуху в интернеті. Так, інколи і у них є жовтуватий відтінок, але що його не має. Навіть ця тема...
Хорошую вещь словом "левый" не назовут![]()
Чорт, я в этот день тоже был на форуме.
Куда спрятаться, куда подеться??
Этот город может любить только тот, кто кроме него больше нигде в жизни не был
(с) я
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks