Цитата Допис від Пушкин Переглянути допис
Почему выбран Львов, а не Днепропетровск или Одесса ..........

(будем считать, что Киев, Харьков и Донецк прошли).......... только лишь близостью к Польше..... + политика......

при проведении, например, чемпионата Украина - Россия, а Суркис сразу предлагал еще Колоскову, извините, но у Львова были бы нулевые шансы..........

.....
Думаю, що був цілий перелік параметрів, кожен з яких давав певні бали у сумі - географічне розташування, транспортне розташування, наявна вже інфраструктура та стадіони, можливість та гарантії (на якому рівні гарантувалося - не відомо) підготувати інфраструктуру та стадіони до певного терміну, плюс цілком можливо - загальні враження комісій.
В комісіях не був, тому бали зараз розставляти не можу. Але припускаю, що Дніпро пролетів, бо крім стадіону іншого аж нічогісінько не робилося. Кілька разів проїхавши нашими дорогами, помилувавшись сміттям біля центрального залізничного вокзалу - я б теж отримав не дуже приємне враження. Коли приїжджають туристи на екскурсії і милуються краєвидами - це одне. Коли комісія - вони підмічають зовсім інше.

Близкість до Польщі - цілком можливо, що дала свої бали. Політика - навряд.