Люся Пряная, приємно (навіть дуже) що стався виток інформації з достовірного джерела, що побажало лишитись непоміченим. Дякую!
Bartlbe, прийнято!
Katya, Ноократія наше все й дещо ще про що ми ніколи нікому не зізнаємось!![]()
Morgenkatze, і щоб обов"язково солодкий! Дякую!
Harald, наше щастя - це щоб ніколи не спорожніли джерела енергії творіння! Ноократія вже перемогла в наших головах! Всіх не передушити!
Малыш, настрій гарний, доходи зростають, а найкращий подарунок - бачити, що Ви знову з нами!
krissa, (затримався, уважно перечитав аналітичну доповідь, дійшов до побажань, розслабився)
Зобов"язань на себе підвищених не братиму, але отримане Вами задоволення для мене є задоволенням теж.
VooDoo, точно! На шляху історії вбито ще один дороговказ у вічність!
Minerva, я не зник... я іноді співаю, уявляючи себе серед вас... отже ви це відчули й це мене тішить. Зустрінемось!
Lurga, і весь світ в ноократії! Наш креатив - вперед летить!
Belle, дякую що привітали, хоч я постійно прогулюю заняття з танців!
Ая, я знаю що щастя ми розділимо на всіх та й ще залишиться братам нашим меншим... дякую!
Vedma, дякую! Сподіваюсь що зі схожими вітаннями зможу звератись й до Вас, можливо зміниться місце, але таки прийде той час!
Всім зазначеним вище, й тим, хто може ще скаже щось пізніше, а також тим, хто не відзначиться в цій темі ніколи
У моєму житті трапились зміни, яких ніколи б не сталось без вас. Хоч може здатись що я зник, насправді я завжди поруч з вами. Я попередив вас про майбуття, що наближається, й переконаний, що воно вам не зашкодить, бо ви легко впізнаєте його наближення по ознаках, які допомогли б вам будь-де впізнати мене.
Без найменшого натяку на прощавання я ще раз дякую всім за побажання.
Щасти вам!
Bookmarks