Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1 з 80 123456789101151 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1589, показано з 1 по 20.

Тема: Все, що ви хотіли знати про БЮТ

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово Все, що ви хотіли знати про БЮТ

Доброго дня!
    у декількох паралельних темах стикаюся з питаннями часом досить слушними про діяльність партії "Батьківщина", її програму, цілі та методи, а також, безпосередньо, про життя, діяьлність та погляди її лідера Юлії Тимошенко.
    Надалі зобов'язуюся в міру своїх можливостей (зрозумійте вірно, я все ж таки працююча людина, мати і дружина) відповідати на питання всіх зацікавлених.
    ОДразу попереджаю, що будь-які образливі репліки, глузування та безпідставні звинувачення будуть ігноруватися, оскільки часу і натхнення приймати участь у чиїхось дитячих розвагах не маю.
    Дякую за увагу. Завжди чекаю на вас.

На початковому етапі вважаю буде цікавим ознайомитися всім бажаючим з програмою БЮТ та Статутом партії.
    http://www.fatherland.com.ua/index.p...ask=view&id=13
    http://ww2.tymoshenko.com.ua/ukr/elections/programs/
    http://www.fatherland.com.ua/index.p...ask=view&id=14

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ірчик, Спасибо! Наконец-то. Еще не читала, но название первого сайта уже нравится Фатерлянд! :P
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Модератор Аватар для Photographer
    Звідки Ви
    khvorost.com
    Дописів
    15 207

Типово

Я не верю Тимошенко. Буду голосовать против. И всех своих друзей и знакомых постараюсь убедить в том, что ей верить нельзя.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Відьмо, "Родіна" сайт називати не хотілось, а "Батьківщина" латинкою виписувати - замучаєшся

Модератор Аватар для Photographer
    Звідки Ви
    khvorost.com
    Дописів
    15 207

Типово

Ірчик, Эту тему читает не только Ірчик. А то что я сказал, это моя позиция... Честно говоря, я не знаю за кого голосовать... но точно знаю за кого не буду.

Дописів
    5 443

Типово Re: Все, що ви хотіли знати про БЮТ

Цитата Допис від Ірчик
    На початковому етапі вважаю буде цікавим ознайомитися всім бажаючим з програмою БЮТ
    http://www.fatherland.com.ua/index.p...ask=view&id=13
    Дуже вдячний за інформацію.

Я не задоволений запропонованою програмою. Вона, зрозуміло, краще програми Партії політики Путіна, але має ті ж характерни вади - саме, практично повна відсутність спискуконкретних заходів партії Батьківщина у разі приходу до влади. І головне - відмовлення від проявів крайнього лібералізму, які вельми необхідні Україні.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Жаль, что программа партии абсолютно не изменилась, несмотря на изменение ситуации.
    Прочитала и заодно и программу КПУ. Найдите различия:

Зміна політичної системи, демократизація влади, впровадження системи прямого народовладдя – це головні політичні орієнтири, на вирішенні яких концентрує свої зусилля “Батьківщина” в цій сфері.
    Першорядного значення комуністи надають реальному подоланню відчуження трудящих від власності, результатів своєї праці, від влади і надбань культури, яке ще більше поглибилось в останні роки
    Людина, сім’я, добробут і якість життя – найвищі соціальні цінності, забезпечення яких ставить перед собою “Батьківщина”. Держава для людини, а не людина для держави – ось наше гасло.
    Маючи своїм безпосереднім завданням задоволення різноманітних життєвих потреб усіх членів суспільства, виробництво буде підпорядковане створенню передумов для всебічного розвитку особи, її здібностей як головної умови зростання продуктивності праці, сприйнятливості виробництва до науково-технічного прогре
    “Батьківщина” вважає, що диктатура права – єдино можлива диктатура в Україні, бо вона захищає законні інтереси і права громадян
    Предметом особливої турботи партії буде створення умов для того, щоб трудящі справді мали можливість управляти усіма справами держави і суспільства, щоб соціально-економічні і особисті права громадян, їх політичні свободи були гарантовані, щоб надійно були захищені життя, здоров’я, безпека людей.
    Нда. Коммунисты хотят отобрать ВСЕ, а тимошенковцы только то, что на ИХ взгляд необходимо. Вот и вся разница.

И теперь у меня вопрос к Ирчику.
    1.
    зберегти в державній власності стратегічні для національної безпеки об’єкти
    Как это соотносится с желанием Юли забрать и продать Криворожсталь и НФЗ?
    Это ведь стратегические объекты!
    2.
    домогтися справедливого розподілу бюджетних коштів між центром і регіонами;
    Юля была Премьером, что она за 8 месяцев сделала в этом направлении?
    3.
    Створити гарантовані державою програми його інвестування та умови для легального накопичення приватного капіталу для відкриття своєї справи. Знизити до прийнятного рівня кредитні ставки
    Программа такая есть у партии?
    4.
    розробити довгострокову програму виведення з кризи сільського господарства та відродження українського села, запровадити ефективну систему державного кредитування та бюджетного дотування сільгоспвиробників
    А такая пронрамма есть? Где ее можно прочитать и как можно увязать такое заявление с реальными действиями Тимошенко на посту Премьер-министра?
    5.
    забезпечити поетапне відновлення, збереження й ріст міжнародної конкурентноздатності продукції провідних галузей і підприємств. Проводити політику структурної перебудови національної економіки в напрямку формування високотехнологічної економіки інноваційного типу на основі ефективної державної підтримки фундаментальної і прикладної науки на рівні не нижче 1,7% ВВП.
    Как такое заявление соотносится с совершенно противоположными действиями Тимошенко по развалу "провідних галузей і підприємств" и подрыву "конкурентноздатності продукції " на мировых рынках?
    6.
    розробити і реалізувати державну програму забезпечення випускників навчальних закладів всіх рівнів першим робочим місцем;
    Програмаа есть?
    7.
    забезпечити незалежність судочинства від виконавчої і представницької влади та адміністративних органів
    Как это заявление выполнялось, в свете прямого давления на суды через средства массовой информации Тимошенко?
    8.
    домагатися відродження і розвитку національної культури і мови,
    Что для этого предлагает сделать партия?
    9.
    встановити дієвий народний контроль над владою, надати парламентській опозиції конституційний статус одного із державних інститутів контролю суспільства над виконавчою владою;
    Почему БЮТ ни словом не обмолвилась об этом своем намерении после выборов 2004 года?
    Пока эти вопросы.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Ірчик, Програми всіх блоків майже однакові. Люди судять про ці блоки по їхнім керівникам і головне, по їхнім колишнім справам. Я бачу два аспекти - 1, Партія Українська 2,Партія неукраїнська. До якої категорії відноситься партія БЮТ? Юлія Володимирівна, незаперечно, велика людина. Але вся її сила і енергія направлені не в бік України. З неї може бути чудовий виконавець, при умові жорстокого контролю. А от що стосується надання їй дуже великих повноважень, думаю це дуже небезпечно. Вона мені чимось нагадує Чапаєва чи Пушкіна. Таким людям не слід надавати надмірну владу, їх треба тримати в певних рамках. тоді від них буде зиск.
    Бариг із влади геть!!!
    Вся влада націонал-патріотам України!!!

Звідки Ви
    Родина моя - Россия!
    Дописів
    5 870

Типово

Vedma, отвечу за Тимоху.
    1-мы примем закон по которому Криворожсталь и НФЗ не будут стратегическими объектами.
    2-мы справедливо поделили БЮТжетные деньги! Вы ж посмотрите, пенсии, зарплаты!!!
    3- есть, перепродать что-нибудь, на вырученные деньги дать кредиты под низкие проценты и будет всем счастье великое.
    4- есть и такая, земля должна принадлежать крепкому частнику, всю землю - в частную собственность, тогда на земле будет порядок. Всё ровненько, газончики подстрижены, лавочки покрашены, фонтанчики чистинькие, сельхозработники за всё это будут получать зарплату вовремя, им будут выделяться льготные кредиты ( на деньги от продажи земли) на приобретение инвентаря (секатор, газонокосилка...)
    5- вы шо! Все предприятия у нас конкурентноспособные, у них высокий авторитет и инвестиции уже плывут к берегам украины под охраной 6-го флота.
    6- есть. В новых ресторанах не хватает официантов, нужны ещё каменщики, бетонщики, штукатуры, кровельщики для обустройства сельхозугодий на частных землях, к тому же , обслуга - консьержки, домработницы. А ещё мы получим инвестиции и построим какой-нибудь завод с НИИ и будут там работать все выпускники, в количесиве 1000 человек. А зачем нам нужно столько ВУЗов?! СОкратим выпускников, а оставшимся работы хватит.
    7-" в свете прямого давления на суды через средства массовой информации Тимошенко" отлично выполнялось, суды ведь работали и принимали решения во благо.
    8-партия предлагает перейти всем на украинский язык.
    9-из-за скромности.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Aphelion,В планах программы всё правильно и красиво. Если добавите пункт о паевом распределении валового продукта между гражданами страны, то можно рискнуть и доверить вам вожжи от Украины. Каждый в стране должен иметь свой процент. Тогда это будет приближение к справедливости. И я бы хотел, что бы все кандидаты проходили тестирование на детекторе лжи, при чём не в Украине.
    Бариг із влади геть!!!

Дописів
    1 955

Типово

Ірчик,
    можно конкретные ссылки что для выполнения того что написано в программе будет делаться? А то "поднять пенсии до прожиточного минимума" пообещать мало - надо еще поднять. И не просто проголосовать когда законопроект будет - а найти способы изменения экономической ситуации что сделает поднятие - возможным. А то сплошные лозунги....

"Россия будет жить плохо, но не долго..."....
    :: Не бойся нарушить ход событий - укажи Миру слабое место!
    :: Если пьянку нельзя остановить – ее надо возглавить!
    :: Всю планету дотла спасем!

Звідки Ви
    Sicheslav City
    Дописів
    7 596

Типово

Я голосую за Олега Тягнибока!

www.tiahnybok.info

Информированность года 2007 Аватар для Оушен
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від unitedukraine
    Ірчик,
    можно конкретные ссылки что для выполнения того что написано в программе будет делаться? ...
    В том то и дело, что НИЗЗЯ. Мы ведь на сайтах сами нарыли подобное. А конкретики нет.

Помню, когда-то в России генерал Макашов куда-то выбирался. И тоже говорил правельные слова "Руки мыть с мылом, Бороться с коррупцией, Все для человека, Прозорость влады (тьфу-из другого шоу) " А конкретики как раз нет

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Dzhmil,
    Я голосую за Олега Тягнибока!
    Я теж.
    Бариг із влади геть!!!

Звідки Ви
    Germany
    Дописів
    1 095

Типово

Ірчик писал (а),
    Відьмо, "Родіна" сайт називати не хотілось, а "Батьківщина" латинкою виписувати - замучаєшся
    А Вы еще книгу вместе напишите и назовите "Mein Kampf". На латинице тоже выглядит не плохо.
    Conscientia mille testes...
    Перевод: Совесть — тысяча свидетелей.

Дописів
    5 443

Типово

Цитата Допис від Alex Grig
    А Вы еще книгу вместе напишите и назовите "Mein Kampf". На латинице тоже выглядит не плохо.
    Батьківщина англійською мовою - fatherland. Всьо

Дописів
    1 291

Типово

Да, больше Ирчика на форуме не будет!
    К сожалению, или к счастью для нас Тимошенко была лишь 8 месяцев премьером! Фу! (честно сказать почти вся Украина вздохнула)!!!

Тимошенко войдет в учебники - косой
    (Вопрос - кто такая Тимошенко?
    Ответ -Это такая женщина с косой),

то что это первая "премьерка",
    или тем - как Юля с урядом была на катке,
    или как Юля показывала свой сортир журналистам!

Ирчик, - это не детские развлечения, поверь! я серьезно занимаюсь политическим анализом! Тимошенко ничего не сделала и поверь в учебниках истории лет через 50-60 будет написано что-либо подобное! Почитай любую аналитику про Тимошенко - человек без политических взглядов, я думаю она с трудом национал-социализм отличит от национализма ... Не говоря уже о чем либо ...

Звідки Ви
    Днепр, Воронцовка
    Дописів
    17 364

Типово

накинулись...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Андрей123, Ну, почему сразу накинулись.? Раз Ирчик представитель партии, значит должна пропагандировать свою партию. Тем более сама вызвалась. Люди хотят знать, потому что вечно выбираем не ЗА, а против и выбираем кота в мешке, то, что обещают никогда не выполняют.

Сторінка 1 з 80 123456789101151 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті