Цитата Допис від alyak
Байда,

Речь не шла о том сколько индусов или не индусов училось в москве. Речь шла о том что допустим некая компания Х , из индии или США или франции выкупает некое стратегическое предприятие. И с целью удобства управления увольняет всех тех кто не желает разговаривать на том языке который им нужен , например русский.
Та зрозумів я вас, зрозумів. Компанії справді можуть робити додатковий конкурс на знання якоїсь мови. Я аргументував вашу нелогічність щодо можливості обрання російської і заборони української. Не можна обирати неможливі приклади. Неможливість доведена у попередньому дописі. Висновок того допису: 1) Українську не заборонять, 2) Російську не оберуть. Як і будь яку іншу.

Цитата Допис від alyak
Байда,
И я так понял что если это будет не русская компания - то вышивайте хоть крестиком .
Ні, ви погано зрозуміли. Мабуть вас читати не вчили. Будь яка компанія може вишивати хоч хрестиком. А наша держава створює умови щоб українці теж могли повишивати хрестиком у цій компанії.

Цитата Допис від alyak
Байда,
А вот если русская - то геть москалив з украины.
Ви брешете. Я такого не казав. Я казав - "Якщо москальска - геть москалів з України". Якщо ви не розумієте різниці, так і скажіть - я витрачу час і поясню.

Цитата Допис від alyak
Байда,
Или все же за ваши деньги любой каприз ? Если так то ваши лозунги не более чем способ пр..ся к столбу . Дайте нам законное право считать что так можно (например право собственности ) и мы будем так считать , а если нет то геть москалив.
Що саме ви хотіли сказати? Будь ласка напишіть якось інакше - написане неможливо прочитати.

Цитата Допис від alyak
Байда,
При этом лозунгов геть венгров , поляков и т.д. - нету.
Геть поляків було. Коли поляки вели себе шовіністично. Зараз от на загальнодержавному рівню миримося і вибачаємося. Будуть шовіністичними угри - буде "геть угорських шовіністів"

Цитата Допис від alyak
Байда,
Мне лично представляются люди которые защищают национализм как некоторые неудачники , которые в жизни не могут ничего добиться сами , поэтому причину своих неудач видят в других людях. Но это ничем не отличается от скинхедов, уголовников и т.д. Они тоже видят проблемы в других людях.
Висновок незрозуміло звідки. Точніше зрозуміло. Ваше визначення націоналізму не співпадає зі словниковим.

Цитата Допис від alyak
Байда,
Беда в том что изменив эту ситуацию, выгнав тех кто мешает , ситуация не поменяется , измениться лишь то что винить будет некого. При том в такой жизненой позиции вообще-то все равно кого винить , можно жидов например . Или американцев. Или россию. Все равно. В европе винить некого , они винят глобализм.
По-перше, мені не подобається що ви називаєте усі нації нормально, а євреїв - жидами. Ви вже оберіть єдиний стиль - щоб я знав: чи ви хам чи ви поважаєте інші нації.
По-друге, ще раз нагадую. Проблема у шовінізмі. Коли американці ведуть себе нахабно - їх теж хочуть турнути подалі. А коли американці ведуть себе по-людськи, ніхто їх геть не гонить. Зараз у нас основна проблема - москалі. Бо і лізуть і лізуть. Колись були німці, поляки, татари... колись. А російські шовіністи - вони зараз. Ну ще трохи американці лізуть... але вони хоч далеко.
Так от, я скажу - без шовіністів жити легше навіть якщо не буде покращення у економіці. Бо одна відсутність нахабних пик додає щастя.