Та зрозумів я вас, зрозумів. Компанії справді можуть робити додатковий конкурс на знання якоїсь мови. Я аргументував вашу нелогічність щодо можливості обрання російської і заборони української. Не можна обирати неможливі приклади. Неможливість доведена у попередньому дописі. Висновок того допису: 1) Українську не заборонять, 2) Російську не оберуть. Як і будь яку іншу.Допис від alyak
Ні, ви погано зрозуміли. Мабуть вас читати не вчили. Будь яка компанія може вишивати хоч хрестиком. А наша держава створює умови щоб українці теж могли повишивати хрестиком у цій компанії.Допис від alyak
Ви брешете. Я такого не казав. Я казав - "Якщо москальска - геть москалів з України". Якщо ви не розумієте різниці, так і скажіть - я витрачу час і поясню.Допис від alyak
Що саме ви хотіли сказати? Будь ласка напишіть якось інакше - написане неможливо прочитати.Допис від alyak
Геть поляків було. Коли поляки вели себе шовіністично. Зараз от на загальнодержавному рівню миримося і вибачаємося. Будуть шовіністичними угри - буде "геть угорських шовіністів"Допис від alyak
Висновок незрозуміло звідки. Точніше зрозуміло. Ваше визначення націоналізму не співпадає зі словниковим.Допис від alyak
По-перше, мені не подобається що ви називаєте усі нації нормально, а євреїв - жидами. Ви вже оберіть єдиний стиль - щоб я знав: чи ви хам чи ви поважаєте інші нації.Допис від alyak
По-друге, ще раз нагадую. Проблема у шовінізмі. Коли американці ведуть себе нахабно - їх теж хочуть турнути подалі. А коли американці ведуть себе по-людськи, ніхто їх геть не гонить. Зараз у нас основна проблема - москалі. Бо і лізуть і лізуть. Колись були німці, поляки, татари... колись. А російські шовіністи - вони зараз. Ну ще трохи американці лізуть... але вони хоч далеко.
Так от, я скажу - без шовіністів жити легше навіть якщо не буде покращення у економіці. Бо одна відсутність нахабних пик додає щастя.
Bookmarks