Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На прошлой неделе у меня была ситуация один в один с вашей (аж удивилась). Я просто поставила на расходную накладную свою печать (вместо доверенности), а документы не проводила у себя по бухгалтерии. Единственное, предприятие, на которое оплатили, не является плательщиком НДС, поэтому с налоговой «розбижностей» у меня не будет.
позвонила, такая услуга стоит 25 грн. При такой сумме платежа, имхо, не имеет смысла тратится на это письмо. Мало того, в банке сказали, что на такие суммы достаточно просто письма от физлица
зы. Самое смешное, что бухгалтер того предприятия зная всю ситуацию, делает налоговую в строке расчеты: с расчетного счета))))
УРА!!
07 сентября 2009, понедельник :: Налоги, сборы
Увага! Зупинено дію п.2 розпорядження КМУ №757-р та розпорядження №838-р (щодо врегулювання питань адміністрування ПДВ)
Указ Президента України від 04.09.2009 р. № 706/2009 набере чинності з дня опублікування
Президент України підписав Указ «Про зупинення дії пункту 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 1 липня 2009 року №757-р та розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 липня 2009 року №838-р», у якому зазначається, що Кабмін 01.07.2009 р. видав розпорядження №757-р "Деякі питання адміністрування податків, зборів (обов’язкових платежів)", а також від 17.07.2009 р. розпорядження №838-р "Про врегулювання деяких питань адміністрування податку на додану вартість", що не відповідають Конституції України, за якою кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом (ч. 1 ст. 67), система оподаткування, податки і збори встановлюються виключно законами України (п. 1 ч. 2 ст. 92), прийняття законів належить до повноважень парламенту - ВРУ як єдиного законодавчого органу в Україні (ст. 75, п. 3 ч. 1 ст. 85, ст. 91 Конституції).
КМУ також порушив норми ч. 2 ст. 6 та ч. 2 ст. 19 Конституції, які зобов’язують органи виконавчої влади здійснювати повноваження у встановлених Конституцією межах та діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, ч. 3 ст. 113, за якою КМУ у своїй діяльності керується, зокрема, Конституцією України, ч. 2 ст. 117 Конституції України, за якою КМУ видає постанови і розпорядження в межах своєї компетенції.
Тож, враховуючи викладене та відповідно до п. 15 ч. 1 ст. 106 Конституції дію п. 2 розпорядження КМУ №757-р та розпорядження №838-р зупинено.
«Дебет-Кредит»
Всем спасибо, сошлись на варианте Lillu (отдельное спасибо).
Денюжку нам вернут налом.
Судя по http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/la...reg=706%2F2009 - еще не публиковали, или, как вариант, уже опубликовали, но на сайте ВР изменения еще не внесены.
Востаннє редагував Александр_L: 07.09.2009 о 21:27
Уважаемые бухгалтеры, у меня к вам вопрос
Я частный предприниматель на едином налоге. Дохода нет совсем, решила закрываться. Тут мне советуют сначала перейти с единого налога на общую систему, чтобы не платить налоги за 4-й квартал.
Но я прочитала тут, что мне все равно придутся платить и в пенсионный фонд и еще куда-то, даже еали у меня нет дохода. То есть платить 30 процентов дохода прошлого года. Это так?
То есть есть ли смысл переходить на общую систему или нет?
Что я действительно люблю: скорость, море, полночь, все сверкающее и все погруженное во мрак, все то, что теряешь, а потом позволяешь себе найти (с)
День добрый!А кто-нибудь слышал о новом введении по поводу кассовой дисциплины ,читаю ничего понять не могу.Они ввели с 07.06.2009 г.ведение журнала по приходным и расходным кассовым ордерам.А вот по поводу выдачи зарплаты я потерялась целиком и полностью.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks