Нема генетичних імперіалістів росіян.
І не буде в Україні заборони російської мови.
Я розумію, що багатьом було дуже болячи бачити як Україна повільно русифікувалася.
Але робити у відповідь так само - неправильно. Це є концентрація на минулому, а нам якось треба дивитися у завтра. Ми пройдемо сильним шляхом - спокійно і без особливих ексцесів. Це займе більше часу, але надійно і без скандалу.
Я знаю що історично домовленість була порушена. Ну то й що? Скільки тих домовленостей було порушено ще... а ми домовленість не порушимо (коли вже дали громадянство усім за нуль варіантом). Ми просто будемо обережнішими з порушниками домовленостей.
Історичні паралелі з чехами 19 століття не спрацюють. Ми не чехи, століття не 19.
І знову ж, усі ці люди - є громадянами України. Може ви вважаєте що то було помилкою - визнавати їх усіх громадянами України, але це вже зроблено.
А щодо росіян у владі... хто там у нас зараз? Ага, так от - я не бачу чим Єхануров є гіршим за Кучму? Скажете, півбурят-півукраїнець? Але ж народився і ріс в Росії, а от Кучма народився і ріс у Чернігівській області. Значно кращий українець з нього вийшов, чи не так?
Я не пропоную давати рівні відсотки усім у владі - це є мертвонароджена ідея політкоректності. Але робити люстрацію... не буде від цього добра.
Bookmarks