Байда,
Я думаю что крове Вас, все поняли суть вопроса.

Про русских я ничего плохого не имею. Тоесть, вариант "Я русский и хохляцкий мне не нужен!" именно для "великорусского шовиниста" а русский не шовинист может ответить "Не планирую" или выбрать любой другой вариант ответа.[/quote]

Е ні. Неправду кажете. Кожен зрозумів як було ближче для нього. Хто проігнорував "наїзд" і відповів по суті, хто просто не став витрачати час відповідаючи на безглузде нахабство.
Я міг або проігнорувати або пояснити позицію. Бо мені знайомим у вічі дивитися. Ці знайомі - росіяне. Російською - русскіє. Розумієте, РУССКІЄ. І українська мова для них не хохляцька. Так от і я не хочу ніякої двозначності - коли я кажу про великоросійських шовіністів (або коротко - про москалей, знаю, знаю, колись так називали зовсім інших людей, але зараз це синонім до великоросійського шовініста), то я ніколи їх не плутаю з росіянами.

Тому я і повторюю основну тезу: у цьому опитанні є 1 дуже негативне питання. Яке пов`язане з конкретною національністю. І хочете ви цього чи ні, а це формує думку.
І провокує на різку відповідь.
Ви спитали різко? Ви отримали різку відповідь. Чому ж ви не задоволені?