TuMan, таким як Ви передусім потрібна програма індивідуального забезпечення йодованою сіллю - щоб зайвого туману не наводили та не пуржили![]()
![]()
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
TuMan, таким як Ви передусім потрібна програма індивідуального забезпечення йодованою сіллю - щоб зайвого туману не наводили та не пуржили![]()
![]()
![]()
Туман, даю дубль)))
Ми вже чули і про свтле майбутнє, і про те, що наступне покоління радянських людей житиме при комунізмі. Так що розглядати, переглядати та переосмислювати питання будемо прямо зараз. А виносити на голосування будемо тоді, коли народ буде готовий. І не переживайте, ніхто нікому не дасть розвішувати вас у нашому еуропейському місті)))))))))))
Неужели Вы всерьез думаете,что переименование города может избавить нас хотя-бы от одной из наших многочисленных проблем, причем проблем не умозрительных ( денацификация,декоммунизация,переименования и т.д.),а абсолютно реальных и житейских.Уверен , у Вас их тоже хватает. Или "декоммунизация" все-же важнее?
А почему в опросе нет пункта - Я против переименования ?
Чем больше у человека ума - тем больше он может выдумать себе проблем...
А Вам як буде взимку жити легше - без електрики чи опалення? І як би Ви краще себе почували - без ноги чи без руки?
Не пересмикуйте - займатися треба усіма проблемами. Звісно, що течу в трубах слід ліквідувати у першу чергу, щоби лесові грунти не розмивало і будинки не падали, а перейменовувати в другу. А якщо глобально, то на наведення порядку та структурні реформи в системі ЖКГ міста при гарному фінансуванні треба 5-7 років, а на очищення міської топоніміки від імен серійних убивць - від сили рік. Ефект морального очищення від ціє дії буде важко вимірити в якомусь матеріальному еквіваленті, але він матиме колосальний позитивний вплив на духовне здоров"я суспільства.
Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..
20. Часть тех, кто жил при совке даст дуба, так за всю жизнь и не придя в сознание. А тем, кому сейчас 20 и кто инфантильно-радостно носит серпасто-молоткастый на майке, несколько поумнеют к 40 годам. А переименовать - переименуют. причины я уже объснял - трупам место в земле, на кладбище.
Ну и причём тут ОРТ? Я понимаю что это для вас как тряпка для быка, но спешу вас успокоить, я использую иные источники информации и СМИ. Так вот у России, как это будет для вас не удивительно, НА ПОРЯДОК лучше отношения с тем же ЕС и США, которые неоднократно указывали и указывают Украине на дверь, по одной простой причине - со времён прихода к власти Юща, Украина выступает на международной арене в роли озлобленной попрошайки, которая вечно жалуется на пртиснения со стороны России (а сама ей даже за газ не платит) и с которой никто не хочет иметь дела....
Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks