Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
Хочете- смійтесь. Вони теж сміються. З Вас.

Сміх крізь сльози.

Чому Ви вважаєте, що вони не такі самі? Ви вчилися з ними в одній школі, в одному виші, разом гуляли в дворі і на студентських вечірках, колись були колегами, або партнерами. Деякі з них - Ваші родичі, сусіди....

А тепер їх слід повбивати? Вони не люди? Вони стали іншими? "Не такими"? Хто їх такими зробив?

Хочте, дам підказку?

Свого часу я працювала в одній з партій Ми вели прийом громадян і, зокрема, в рамках одного з соціальних проектів, допомагали пенсіонерам складати судові позови на виплату належної їм за законом пенсії. Повірте, ледь не кожна друга бабуся заходила до мене і пхала мені шоколадку, коробку цукерок, або зім"яту десятку....Як ми їм не пояснювали, що цього робити не потрібно, адже ми допомагаємо їм в першу чергу просто тому, що хочемо, що питання від "презенту" швидше не вирішиться - марно! Про моральність, гідність і решту - годі було й говорити. Не мені, мабуть, повчати людей, які втричі старші за мене, вони щиро ображались (!), коли я відмовлялась.

То звідки в діючих можновладцях і чиновниках всі ті змальовані Вами негативні риси? Не здогадуєтесь?

Я в жодному разі не захищаю ІІ, або його "оточення", як тут пишуть. Але від Вашої лайки на форумі на їх адресу їм гірше не стане. А Вам не стане краще.

Колись я пропонувала одному з таких от завзятих форумодописувачів стати депутатом. Причому на той момент шанси були дуже вискомими.

Він чомусь відмовився. Цікаво, чому?....

Годі виливати свою жовч і невдоволеність на форумах. Не знаю, як Вам, але ІМХО це виглядає жалюгідно - скиглити, скаржитись і гнути матюки від власної безпорадності, розпачу і нездарності.
ЗОЛОТЫЕ СЛОВА. Я о чем и говорю что сами выбрали теперь гадим, а систему не изменить, над городом есть еще и Киев и депутаты, а сами то сидим трындим но никто из нас не идет на пост мэра или главного милиционера или секретаря городского совета, а сидеть за налоги рассказывать так представьте сколько с их зарплат официальных налогов удерживают.
Вряд ли кто из здесь гадивших пошел на сессию госовета и высказал все то что он здесь строчит, А ВАМ СЛАБО