23 вересня, сьогодні, о 17:00 всі бажаючі запрошуються на зустріч з народним депутатом України, головою Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" Олегом ТЯГНИБОКОМ.
Зустріч відбудеться в Будинку Спілок (пр. Карла Марла, 93).
Слава Нації! Смерть ворогам!
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
23 вересня, сьогодні, о 17:00 всі бажаючі запрошуються на зустріч з народним депутатом України, головою Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" Олегом ТЯГНИБОКОМ.
Слава Нації! Смерть ворогам!
Dzhmil, Огласите список врагов.
Неясно, как текст сообщения согласуется с подписью автора....
У каждого своя рифма на слово "звезда"
Dzhmil, АНАМ НАФИГА ЕТО И ЕТОТ тягнибок![]()
Вот прийдем мы на встречу - тут он нас и замочит.
ЗЫ а Сичеслав - это под Никополем?
А смысл?
Січеслав - це назва міста, яке ви, кацапи, поки ще через свою тупість називаєте "Днєпрапєтровск". Вже пора звикати.
Dzhmil, а, позвольте, многоуважаемый, поинтересоваться - когда город получил такое название?. Вероятно его дали те кто его построил? И сколько лет так город назывался?
А смысл?
А хто побудував наше місто?
Dzhmil, Можете наш любимый Днепропетровск называть хоть
Чмаревкой,все равно он останется Днепропетровском,городом моего детства
<...> Це місто українське і має українську назву - Січеслав.
<Повідомлення відредаговано модератором Bobin, як так, що порушує п.п.1.1.1,1.1.2 Правил Форуму>
Конечно! Екатерина ведь была украинкой.![]()
Dzhmil, насколько я помню - официальное начало строительства Екатеринослава - 1776 год. И то что это именно ГОРОД - и именно ДАТА - ознаменовало самоличная закладка первого камня в Собор Императрицей Екатериной.
Но если не признавать этого, есть вариант № 2 - польская крепость Кодак. Лет, вроде, на 300 раньше.
А кто строил Сичеславский собор?
Ведь раньше как было есть церковь - село, нет - деревня.
А смысл?
<..> Если изменится название ,пропадет столетняя история города и не останется за тот период ни каких воспоминаний!Я родилась и выросла В Днепропетровске,там прошли лучшие годы моей жизни и я не знаю что такое сичеслав и знать не хочу!От того что ты его называешь по другому,жизнь и сам город не меняются,а свою амбициозность направь в нужное русло,на благо страны или хотя бы отдельных людей!
<Сообщение отредактировано модератором Bobin, как нарушающее п.п.1.1.1, 1.1.2 Правил Форума>
marina1, не мешайте Жмилю. Он позавчера Еханурова снимал.
Было такое название у Днепра. Года полтора по-моему. Как раз когда Батько Махно тут гостил...
А смысл?
Оушен, То что так назывался,я знаю,но мне противно,когда мой любимый город называют какими-то махновскими кличками!
Иду собирать свою снайперку.23 вересня, сьогодні, о 17:00 всі бажаючі запрошуються на зустріч з народним депутатом України, головою Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" Олегом ТЯГНИБОКОМ.
А я думаю, стоит захватить детей, воздушные шарики и мороженное!Допис від Demian
В цирк всегда так ходят!![]()
Нет, ТАКОЕ детям не показывают....
У каждого своя рифма на слово "звезда"
А ну, кацапня, бігом під нари!![]()
Жартую, куди побігли? Поки ще тільки на полки вагонів швидкого потягу Україна - Тамбов...
На території сучасного Січеслава існувало декілька поселень, в тому числі і Кодак, який був містечком задовго ще до збудування тієї польської фортеці. А козацька Половиця за розмірами займала якраз центральну частину Січеслава: приблизно від вулиці Сєрова до Вокзалу.
Щодо Єкатєріни, то, як вам, можливо, відомо, за її вказівками місто "Єкатєрінослав" почали будувати біля гирла Самари, де через болотняну місцевість, воно майже все пішло в трясовину. Тоді вирішили тупо надати назву Єкатєрінослав уже існуючій століття два Половиці (бабло-то вже витратили). Так цей Єкатєрінослав і з'явився.
Назва же Січеслав надана не Махном, а Урядом Української Народної Республіки в 1918 році і ніколи не скасовувалася. На території нашої області розташовувались 5 з 8 козацьких Січей, що й обумовило цю назву.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks