Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 395, показано з 1 по 20.

Тема: Подписываюсь под каждым словом !

Деревоподібний режим

Модератор Аватар для Sargasss
    Звідки Ви
    Галактика М. Котов
    Дописів
    8 418

Типово

Вот так и происходит подмена понятий в особо разгоряченных умах. Некоторые здесь пытаются сделать круглые глаза и сказать - "О каком фашизме идет речь? Ни-ни-ни... Чисто о любви к отечеству!! Фашизм? Ну так это же наш фашизм. Российский! И раз так, то я просто обязан его любить, холить и лелеять!"

Вообщем каждый видит, то что хочет видеть. Если OUTCAST хотел сказать данным текстом, что он любит Россию и будет за неё сражаться, то, ИМХО, пример выбран очень не удачный. Тот автор, который писал это воззвание, по сути выдал индульгенцию для себя на оправдание любых действий властей. Ибо Россия не может быть
    Хоть коммунистической, хоть фашистской, хоть монархической, хоть олигархической.
    . Такой может быть только власть. И пока, некоторые из выше отписавшихся здесь, не будут этого понимать, они так и останутся безликими ура-патриотами с порядковыми номерами вместо имен и судеб. Государство превыше всего! Не так ли?

И в завершении небольшой тест. Прочитайте и скажите, дорогие мои любители России в любом её обличье, ничего вас не коробит в тексте ниже?

Перед обличчям зовнішньої загрози я був, є і буду лояльний до Украiни, якою б вона не була. Хоч комуністичной, хоч фашистськой, хоч монархічной, хоч олігархічной. Лише б в Украiнi украiнський народ жив і по-украiнськi говорив.

Якщо трапиться війна, то я піду на фронт, і мені пофиг, хто в цей момент буде сидіти в Киевi моiм "Верхновним головнокомандувачем": "цар", "імператор", "Горець", "генсек" або "найнятий менеджер". Не за нього я буду воювати, тому й пофиг.

Якщо на війні я отримаю від нього наказу "Ні кроку назад!" і окажемся в окопі, обличчям до Заходу і в очікуванні швидких танків, то я буду сидіти і чекати. Прийдуть танки - буду воювати. А прийде час померти - буду помирать.

Якщо при цьому виявиться, що:
    - "Ця система" не дала мені крутого зброї, прикольно обмундирування, калорійності пайка, апельсинового соку і біо-сортують,
    - "Чмошние генерали" знову протупила під час ворожого наступу, і за їх милості я опинився в "котлі" у числі десятків тисяч інших солдатів,
    - Украiна, милістю "гебні", "більшовиків" або "фаворитів", в черговий раз виявилася ні фіга не готовою до війни,
    - Наша "Evil Empire" воює за кривдить на світлі справу і т.д., і т.п.,

що ж, стало бути, так і буду воювати. Жителям тієї Вiнецького або Полтавського села, яке виявиться за моєю спиною, всі ці Зокрема будуть не цікаві. Як і "так-так!" - Горезвісним "Берізка і галявина середньої смуги" та іншим атрибутам того, що я відчуваю своєю рідною землею.

І якщо ми все-таки переможемо, а я буду ще живий, то постараюсь поставити наш прапор де-небудь вище над ворожої столицею, і мені в цей момент буде абсолютно пофиг, в які кольори він буде розфарбований.

Підписався під кожним словом!
    Востаннє редагував Sargasss: 16.06.2009 о 09:10

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті