Ага, Dnepr_Fan вже написав наш майбутній розклад. Добре. Дякую.

Привіт, шановні пані та панове.

Адреса школи №16 - Героїв Сталінграда 14б, якщо не помиляюсь. Найпростіше йти з Кірова від автодорожного технікума (де вантажівка на постаменті) вниз до першого провулка і повертати направо. В кінці провулка, знову ж таки з правого боку, школа. Великий спортивний зал на першому поверсі. Втім, там спитаєте.

Тепер про те, чим займаємось.
Можна сказати - тайцзіцюань. Можна сказати - нейцзя. Можна заплутатись і ніяк не сказати Для мене структурою підходу є тайцзі, причому скоріше Ченьши. однак треба розуміти. що тайцзі зовсім не є "гімнастика для хворих та скалічених"... хоча...
Скажем так, щоб "фа" (метод, прийом, рух в решті-решт) традиційної системи мав оздоровчий сенс - він повинен мати й бойовий, а також файно виглядати. І навпаки

Власне, відносно конкретної форми занять питання саме до вас (принаймні до вас також) - а що хочеться?

Ми крутимось з тайцзі, з сін і, хецидао, малим удан, опрацьовуємо зброю зі списка п"яти (гун, цянь, цзянь, дао, бянь), тростку-гуай, багато уваги приділяємо ножу, не можемо обійтись без різноманітного цигун в якому чжуангун найважливіше... зрозуміло, що все це не може поміститись в рамках однієї групи? Тим більше, не так вже й принципово, чим саме займатись - в рамках "внутрішніх" стилів форма вторинна по відношенню до сенсу, бази і культури руху.

Так що - скажіть, що саме цікавить і я прийму до уваги - скоригувавши "план роботи". Тільки швиденько

І про мене.
Пане Leff, Вчитель - він, кажуть, всередині Гунфу, кажуть, не дають, а беруть
А я просто дещо вмію і ще більше не вмію. І трохи вмію викладати.
Питайте, звичайно, як щось цікавить. Може буде відповідь, може й ні, дивлячись що спитаєте