Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Почему мы украинцы?

Голосували
138. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Идеология привлекательна.

3 2,17%
  • Романтизм присутствует.

10 7,25%
  • Устройство государства нравится.

3 2,17%
  • Культурные ценности и наследие.

30 21,74%
  • Ощущаю это внутренне.

73 52,90%
  • Куда все - туда и я.

19 13,77%
Сторінка 104 з 170 ПершаПерша ... 454949596979899100101102103104105106107108109110111112113114154 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3398, показано з 2 061 по 2 080.

Тема: Почему мы украинцы?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Crack Переглянути допис
    Да сколько ж вас там за одним компом сидит? Признавайся.....
    Ніхто з вас, шовіністів лапотних, ще нічого путнього не сказав.
    Ненависть до всього українського, яка хлеще з Вас, не робить честі вашій батьківщині.

Якби я складав враження про Росію виключно за соціопатичними дописам таких заср(л)анців, а не за творчістю Гумільова, Бердяєва та Флоренського, щиро гадав би, що Росія - притулок агресивних дегенератів, які здатні самостверджуватися лише принижуючи гідність інших народів.

На щастя, ваша "творчість" - не єдине, що я знаю про Росію. Шкода лише, що сьогодні в Росії ваш час, а не бердяєвих з флоренськими, але це не надовго)))

Дописів
    108

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Якби я складав враження про Росію виключно за соціопатичними дописам таких заср(л)анців, а не за творчістю Гумільова, Бердяєва та Флоренського, щиро гадав би, що Росія - притулок агресивних дегенератів, які здатні самостверджуватися лише принижуючи гідність інших народів.
    Молодые украинцы складывают свои представления про Россию, как раз по таким дегенератам с интернет-форумов.

Так что даже русскоязычная молодежь в итоге растет в "правильном" антироссийском духе, благодаря чтению их опусов

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від NoMore Переглянути допис
    Молодые украинцы складывают свои представления про Россию, как раз по таким дегенератам с интернет-форумов.

Так что даже русскоязычная молодежь в итоге растет в "правильном" антироссийском духе, благодаря чтению их опусов
    Не говорите ерунды.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Мой сын наполовину русский, он не испытывает ненависти к русским, но....для него Россия ДРУГАЯ страна...чужая...Понимаете..чужая не значит враждебная, а просто не своя, другая.

Звідки Ви
    Павлоград
    Дописів
    847

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Мой сын наполовину русский, он не испытывает ненависти к русским, но....для него Россия ДРУГАЯ страна...чужая...Понимаете..чужая не значит враждебная, а просто не своя, другая.
    От почитає подібне в неті тоді цікаво як буде ставитись до сусідів.

Дописів
    13 363

Типово

На щастя, ваша "творчість" - не єдине, що я знаю про Росію. Шкода лише, що сьогодні в Росії ваш час, а не бердяєвих з флоренськими, але це не надовго)))
    Ты всё перекрутил, именно из за таких как ты агрессивных губошлёпов и появляется у людей неприязнь ко всему украинскому и не в России а здесь, в Украине.....
    Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Їх опуси не взялись нізвідки, це гримаси і, даруйте, відрижка путінської пропаганди, істеричного великодержавного захвату від того, як "Росія підіймається з колін і починає ставити на коліна всіх інших".

Примітивна філософія національної мобілізації, ставка на ниці та ксенофобські інстинкти натовпу, умерщвління національної совісті - побочні та прямі наслідки яких ми спостерігаємо серед гіперактивних імпер-шовіністів на нашому форумі

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Crack Переглянути допис
    Ты всё перекрутил, именно из за таких как ты агрессивных губошлёпов и появляется у людей неприязнь ко всему украинскому и не в России а здесь, в Украине.....
    Та хорош вам уже перегавкиваться. Все равно без толку.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від mirock Переглянути допис

ВСЕ РАВНО, МЬІ, УКРАИНЦЬІ, БЬІЛИ, ЕСТЬ И БУДЕМ ЕСТЬ!

Звідки Ви
    Днепропетровск, Российская Федерация
    Дописів
    3 603

Типово

Ніхто з вас, шовіністів лапотних, ще нічого путнього не сказав.
    Ненависть до всього українського, яка хлеще з Вас, не робить честі вашій батьківщині.

Ваша самовлюбленность, национализм переросший в нацизм, шовинизм по отношению к остальным гражданам страны не оставляет нормальным людям выбора в определении - все это австровенгерский, а позже американский проект. Басурмане будут повержены, Русь очистится от нацистской грязи

Звідки Ви
    Днепропетровск, Российская Федерация
    Дописів
    3 603

Типово

а, Прокурор*! извини не признал, надо ж сразу предупреждать. А то я думаю что за мразь фашисткая, терпение то пропадает...

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Ех, Чугункін, Чугункін, кращого пропагандиста крайніх форм українського націоналізму, ніж ти, на форумі не знайти. Куди вже мені

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Чугун Переглянути допис
    Ваша самовлюбленность, национализм переросший в нацизм, шовинизм по отношению к остальным гражданам страны не оставляет нормальным людям выбора в определении - все это австровенгерский, а позже американский проект. Басурмане будут повержены, Русь очистится от нацистской грязи
    И это говорит человек, который не подразумевает существовование каких-то других народов,окромя русского

mirock
    Guest

Типово

Конечно будем есть

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    И это говорит человек, который не подразумевает существовование каких-то других народов,окромя русского
    Перефразовуючи анекдот про дядечка Джо,
    Чугункін і кампанія більш за все на світі ненавидять нацистів і клятих хохлів

mirock
    Guest

Типово

Ушел троллить на севинфо - http://forum.sevastopol.info/viewtop...?f=11&t=146154

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

В тему -

Більшу половину життя спілкувався виключно російською і не переймався питанням, яка мова в мене рідна.

Та 1989 року під час перепису населення на питання "Ваш родной язьік?" несподівано сам для себе відповів - "украинский", хоча, живучи все життя у Дніпрі, мови тоді толком і не знав.

Обмірковуючи свої слова, зрозумів, що просто відчуваю українську мову близькою, до щему в серці рідною, хоча й не першою в своєму житті. Відкрива вона в мені щось глибоке, торкається душевних струн. Може колективне підсвідоме заговорило, може генетична пам'ять...

До речі, я тоді питав у своїх друзів, всіх російськомовних, - більшість з них назвала рідною саме українську )))

mirock
    Guest

Типово

В тему -

Більшу половину життя спілкувався виключно російською і не переймався питанням, яка мова в мене рідна.

Та 1989 року під час перепису населення на питання "Ваш родной язьік?" несподівано сам для себе відповів - "украинский", хоча, живучи все життя у Дніпрі, мови тоді толком і не знав.

Обмірковуючи свої слова, зрозумів, що просто відчуваю українську мову близькою, до щему в серці рідною, хоча й не першою в своєму житті. Відкрива вона в мені щось глибоке, торкається душевних струн. Може колективне підсвідоме заговорило, може генетична пам'ять...

До речі, я тоді питав у своїх друзів, всіх російськомовних, - більшість з них назвала рідною саме українську )))
    Нас много!

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Ушел троллить на севинфо - http://forum.sevastopol.info/viewtop...?f=11&t=146154
    Бережіть нерви і, головне, не приведіть звідти за собою хвоста

Сторінка 104 з 170 ПершаПерша ... 454949596979899100101102103104105106107108109110111112113114154 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті