Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Почему мы украинцы?

Голосували
138. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Идеология привлекательна.

3 2,17%
  • Романтизм присутствует.

10 7,25%
  • Устройство государства нравится.

3 2,17%
  • Культурные ценности и наследие.

30 21,74%
  • Ощущаю это внутренне.

73 52,90%
  • Куда все - туда и я.

19 13,77%
Сторінка 99 з 170 ПершаПерша ... 498990919293949596979899100101102103104105106107108109149 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3398, показано з 1 961 по 1 980.

Тема: Почему мы украинцы?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

[quote=Andriy;4268024][quote=Crack;4267977] как бы вам не хотелось узнать о ненависти россиян к украинцам, такой ненависти в природе не существует. Люди могут питать симпатию/антипатию к президентам и правительствам, но никак не у друг другу на человеческом и национальном уровне.

Дивні люди росіяни.

Їм вказуєш чисті факти - опитування стосувалося не уряду, не Ющенка, не політичного курсу, а ставлення до України.

При цьому понад 53% опитаних росіян (російськими ж соціологами) виразили погане ставлення до України.

А вони тобі інтерпретують та ще розказують нам про вплив наших ЗМІ на нашу раниму хохлопсихіку...

Тобто не російські пропутінські ЗМІ довели росіян до нелюбові до України, а ми, дурнуваті хохли, знову щось там наплутали

Хоч в очі нас...и, а казатимуть, що то Божа роса...
    Вот уж действительно
    Хоч в очі нас...и, а казатимуть, що то Божа роса..
    Любите же Вы уходить от вопросов неудобных))
    Повторяю вопрос. Если следовать Вашей логике, в России плохо относятся к украинскому народу, а не к политике, проводимой Урядом и президентом. Если то же применить к Украине, то те, кто "не любит" Россию (а таких даже у нас на форуме немало, не буду перечислять) плохо относятся к русским людям независимо от политики нынешнего руководства России. Так по Вашему?
    Кстати, такие же опросы проводились и до известных событий 2004 года и результаты были прямо противоположные в смысле отношения россиян к Украине. Вот и думайте, что имеют в виду люди, когда говорят о своем отношении к стране.
    Только не отмораживайтесь опять, как в прошлый раз, когда я этот же вопрос задавал. И спросите наших русофобов, за что они ненавидят русских людей))
    Ну то такэ...

Дописів
    13 363

Типово

Дивні люди росіяни.
    Это ты "дивный", а не россияне....

Їм вказуєш чисті факти - опитування стосувалося не уряду, не Ющенка, не політичного курсу, а ставлення до України.

Это ты опрос проводил? Повторяю для тебя, НИКАКОГО негатива не слышал от россиян в отношении украинцев....

А вони тобі інтерпретують та ще розказують нам про вплив наших ЗМІ на нашу раниму хохлопсихіку...

Тобто не російські пропутінські ЗМІ довели росіян до нелюбові до України, а ми, дурнуваті хохли, знову щось там наплутали

Хоч в очі нас...и, а казатимуть, що то Божа роса...
    Так ты там не один по клавишам дубасишь, вас там много я так понял?.....
    Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Crack Переглянути допис

[/B]

Это ты опрос проводил? Повторяю для тебя, НИКАКОГО негатива не слышал от россиян в отношении украинцев....
    Зайди на севинфо, скажи что ты украинец. Наслушаешься

mirock
    Guest

Типово

О, щас я сделаю экспиримент. Там темку создам.

http://forum.sevastopol.info/viewtop...?f=11&t=145826
    Востаннє редагував mirock: 11.05.2009 о 21:33

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Чугун Переглянути допис
    у меня есть друг во Львове, он более терпим к таким провокаторам как Вы.
    И вот такое укрошовинистическое мышление (Ваше) он не одобряет и считает что люди в Днепропетровске более рассудительны. Только кто Вы, откуда Вы в Днепропетровске?
    Що, Чугункін, пройняло?

А в написаному, між іншим, лише історичні факти, відомі в т.ч. російським історикам. Почитай хоча б Ключевського і спробуй зробити власні висновки на викладених ним фактах...

P.S. Я корінний дніпропетровець, Чугункін, мої предки споконвік живуть у цьому краї, на своїй землі

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

[/b]

Так ты там не один по клавишам дубасишь, вас там много я так понял?.....

53% негативно ставляться до України, а ти нічого не чув?)))

Чи ти, гадаєш, один в ерефії буваєш?

Нас тут, москалику, 47 мільйонів

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

[quote=Спокойный;4268151][quote=Andriy;4268024]
    Если следовать Вашей логике, в России плохо относятся к украинскому народу, а не к политике, проводимой Урядом и президентом. Если то же применить к Украине, то те, кто "не любит" Россию (а таких даже у нас на форуме немало, не буду перечислять) плохо относятся к русским людям независимо от политики нынешнего руководства России. Так по Вашему?
    Велика частина тих українців, хто під час опитувань заявлятиме про негативне ставлення до Росії, говоритиме не лише про політичний курс Путіна, а в цілому про образ країни, інтегральне враження від неї і загальне ставлення.

Якщо, звісно, питання буде поставлено так же, як і в російському опитуванні. ШО НЕ ЯСНО???

Ну а те, що зараз росіяни виявляють гірше ставлення до українців, ніж до 2004 року, то причина в оговтілій антукраїнській пропаганді, розв"язаній за цей час путінськими ЗМІ. Одні газові війни чого варті, я вже не кажу про мульку "фашизації України".

Тільки не треба знов ля-ля, що ми самі в усьому винні - комплекс провини будете на Севінфо у їхніх піонерів розвивати.

Те, що Україна не вела інформаційно-психологічної війни на своєму полі проти Росії відображається у достатньо лояльному ставленні українців до Росії. На жаль, однобічному.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від mirock Переглянути допис

Э, не Не так...нужно настаивать, что Вы украинец А то, пока Вам говорят, что такой нации нет

Дописів
    5 697

Типово

Я бы Вам не рекомендовал вообще туда ходить. Бо только нервы себе потрепаете и все равно ничего не добьетесь.
    vodka pour, play balalayka...
    error 404

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Ребята о чем Вы спорите, для УКРАИНЦЕВ ..СТРАНА и руководство РАЗНЫЕ вещи, для РОСССИЯН, это РАВНОЗНАЧНЫЕ понятия Когда задают вопрос в Украине, как Вы относитесь к России? Люди твечают именно об отношении к стране. Тот же вопрос в России...Люди отвечают о руководстве Им нужно задавать вопрос так: Как Вы относитесь к УКРАИНЦАМ?

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

[quote=Спокойный;4268151 И спросите наших русофобов, за что они ненавидят русских людей))[/quote]

Всі наші русофоби з"являються після перегляду ОРТ і супутньої антиукраїнської телегаліматті. Скаржтеся Путіну, Москва, Кремль

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Им нужно задавать вопрос так: Как Вы относитесь к УКРАИНЦАМ?
    Вот здесь с Вами полностью согласен))
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Э, не Не так...нужно настаивать, что Вы украинец А то, пока Вам говорят, что такой нации нет
    А є смисл розмінюватися на кільканадцять ідіотів, половина із яких сидить у Московії і хто такі українці в очі не бачила?
    Для них ми, справді, віртуальний проект, нашвидкуруч склепаний за циркулярами австо-американського генштабу. А у деяких просто робота така...

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від ™абырвалГ Переглянути допис
    Я бы Вам не рекомендовал вообще туда ходить. Бо только нервы себе потрепаете и все равно ничего не добьетесь.
    Та вы шо. Там ржачно

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Всі наші русофоби з"являються після перегляду ОРТ і супутньої антиукраїнської телегаліматті. Скаржтеся Путіну, Москва, Кремль
    Ну вот, теплее уже)) Все-таки Путин виноват в плохом отношении к стране, а не безвестный Вася Иванов из Тамбовской губернии))
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Павлоград
    Дописів
    847

Типово

Цитата Допис від ™абырвалГ Переглянути допис
    Чого це? Я ось зайшов, так посміявся, всіх домашніх розбуркав.

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Ну вот, теплее уже)) Все-таки Путин виноват в плохом отношении к стране, а не безвестный Вася Иванов из Тамбовской губернии))
    А у Вас - вічна мерзлота. Як би Ви читали інших, а не інтерпретували, багатьох вічних питань їхньої інтелігенції могли б і уникнути

Звідки Ви
    по той бік добра і зла
    Дописів
    2 845

Типово

Та вы шо. Там ржачно

Грішно сміятись над убогими (с)

mirock
    Guest

Типово

Цитата Допис від Andriy Переглянути допис
    Грішно сміятись над убогими (с)
    Та нормальные чуваки. Ну немного зомбированные.

Однако не узнаю севинфо. До сих пор не забанили.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Та нормальные чуваки. Ну немного зомбированные.

Однако не узнаю севинфо. До сих пор не забанили.
    Эт потому, что Вы не сказали прямо...Я - украинец

Сторінка 99 з 170 ПершаПерша ... 498990919293949596979899100101102103104105106107108109149 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті