| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идеология привлекательна.
Романтизм присутствует.
Устройство государства нравится.
Культурные ценности и наследие.
Ощущаю это внутренне.
Куда все - туда и я.
Ільменківська культура, мадам, була поширена на території сучасного Татарстану та Самарської області - вдалині від найсхідніших слов"янських старожитностей. Деякі дослідники вважають її близькою до слов"янських, але, затямте раз і назавжди: ПОЛЯНИ - НЕ ІЛЬМЕНКІВЦІ, РУСЬ - НЕ РОСІЯ, АРХІВАРІУСИ - НЕ ІСТОРИКИ![]()
architector.dp.ua - Все о ремонте и строительстве. Готовы помочь сделать ваш дом уютным. Производим строительные, ремонтные и отделочные работы. 0997612767
Спеціально для панів, пан та панянок з нав"язливою параноїдально-шизофренічною маячнею про те, що "украинцев не было, нет и не будет":
- Ты суслика видишь?
- Нет
- А он есть!
![]()
![]()
![]()
Сибір, а чому Ви досі нічого не копіюєте і не вставляєте - уж потіште нас, позабавте )))
Мені дійсно дуже цікаво знати історію рідного краю, історію становлення України та українців як нації але як би то не повертала історія, сучасність вже не можна змінити. А сьогодення в тому що я , як і мільйони людей вважають себе українцями, тож ніяка тварюка не має рації, кажучи що не існує такої нацїї .
architector.dp.ua - Все о ремонте и строительстве. Готовы помочь сделать ваш дом уютным. Производим строительные, ремонтные и отделочные работы. 0997612767
Harald
Хамите, парниша.
А я-то хотела вам отправить фото-тексты интересных древних актов по Скандинавии.
Теперь ты больше мне не друг...
Куда ни плюнь--козлы вокруг.. (С)
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks