| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Идеология привлекательна.
Романтизм присутствует.
Устройство государства нравится.
Культурные ценности и наследие.
Ощущаю это внутренне.
Куда все - туда и я.
А я-нацистъ![]()
І знов трохи по темі (не весь же час із Чугуном забавлятися):
Особисто я закінчував російську школу і навіть не вивчав української мови - у 80-х було модно звільняти від її вивчення (у моєму випадку - за наполегливою порадою класної керівниці), але навіть тоді я і більша частина моїх російськомовних однокласників вважали себе українцями. Включно з тими, чиї прізвища закінчувалися на -ов.
А вже як прийшла горбачовська відлига №2, а з нею і перші рухівські мітинги, які проходили біля моєї центральної дніпропетровської школи, то в кількох з нас з"явилися жовто-блакитні значки на шкільних піджаках. Тоді це було, скоріше, протестом проти гнилої комуністичної системи, ніж проявом високої національної свідомості. Так само, як і вихід із комсомолу та паління комсомольських квитків на шкільному подвір"ї.
Мову вивчив, коли навчався у виші й ніколи не шкодував, що не поїхав поступати до Казані чи Москви, бо звідтіля шлях до себе і свого народу міг би бути довшим. Втім, мій товариш, який вступав у Самарський медінститут, саме там став переконаним патріотом - вдалині від України
vodka pour, play balalayka...
error 404
™абырвалГ, ну не чіпайте Ви Шарикова - він же по скудоумству тему засирає. Краще розкажіть, що для Вас означає бути українцем. Навіть, якщо Ви особисто ним не є - як Ви собі уявляєте саме цей національний вибір та самоідентифікацію? Саме це є цікавим - унікальний інтелектуальний і духовний досвід кожного, Ваші індивідуальні переживання, уявлення та думки
Чугун, а если вас обидят обидно, ну например дадут люлей (такое бывает) вы куда побежите жаловаться? В украинскую милицию, или в российскую?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks