А этот, Восточный, уж не в Сицьзян ли, Уйгурском, понимаешь ли, автономном районе, воздвигать будут?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А этот, Восточный, уж не в Сицьзян ли, Уйгурском, понимаешь ли, автономном районе, воздвигать будут?
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Новый российский космодром "Восточный" будет расположен на Дальнем Востоке в Амурской области, вблизи поселка Углегорск. Начало строительства запланировано в 2010 году, первый пуск в 2015 году, завершение строительства в 2016 году.
http://tvroscosmos.ru/frm/video/vostok.php
та я серйозно. Я не пригадую чим це обумовлено, але в разі розміщення шкідлих об'єктів в прикордонних областях треба узгодження прикордонної держави. А те що одні вкрадуть, а інші всеодно проп'ють, це й так зрозуміло. Це, навіть, - добре для, з одного боку, науково-технічного прогресу і, з іншого боку, надання Китаю життєвого простору для розселення, - я не хочу вчити китайську.
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks