Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сообщите плз, когда будет матч жиды VS антисемиты.
"He who makes a beast of himself
gets rid of the pain of being a man"
Игра уже началась игрой словами![]()
так 25 числа харашо , пора занятца интенсивным спортом !
дадада! 25!
я успею тАААкие речевки подготовить, шо фофуденосцы со стыда сгорять!!!!!
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Чугунмячь есть !а 11-го слабо? Не задумываясь долго, пришли-сыграли. Я организую поле на Локомотиве, нужен мяч (у меня нет).
надо резвенько решать, по-русски! А то бендеры будут долго мусолинить
Кстати 25 я тоже не вижу смысл играть,если ето передпраздничный день перед паской!
можна і на асфальті поганяти, нє, ну а шо, але хотілося б падати все ж на траву або на якесь більш м'яке, ніж гола земля, покриття. Вчора трохи збив коліно, якби я так грохнувся на землю, то було б не трохи...
М'яч у мене є. Я за "Бартоломео", там є чисті роздягальні з гарячою водою, і поряд з нашим полем буде тренуватися моя зміна.
з.і. Поки ви тут язиками чешете, ми вчора в одній команді з Редфоксом 10:6 виграли у іншої команди.![]()
для мене 25.04 - дуже віддалена перспектива. Треба дожити, там видно буде. Швидш за все, у суботу 25.04 я буду виконувати трудову повинність на дачі. Як і в будь-які інші суботи. А після Великодня, буде саме час садити город.
Тому, давайте у цю неділю (12.04.) на 17-00? Або в будь-яку іншу неділю після 16-30. Можна і після роботи поганяти у робочі дні.
Востаннє редагував Банзай: 06.04.2009 о 10:27
на вербное? ну нинаю....
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
мне на обиды наци .... с высокой колокольни....
в рабочие дни - точно у меня не получается... 12 - не знаю , давайте 12..... но моё участие не гарантировано 100 процентов, к сожелению могут вызвать на работу, но вы можете сыграть и без меня , если всем подходит дата и время...
значит на Бартике 12 в 17 - 00 ..... но чет пока с командами не все вери гуд, мало людей....
желающие играть - пишите в личку и я занесу вас в указанную вами команду!
на данный момент команды выглядят так и судьи - нет...
СВИДОМИТЫ (Украина)
1.Банзай
2.Валера
3.Globus
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
ФОФУДЬЕНОСЦЫ (Россия)
1.OUTCAST
2.chief
3.Чугун
4. AHDA
5.по умолчанию зарезервировано за LeoLogic
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
1941-1945. Я помню! Я горжусь! Сталин всегда у мудаков виноват, а мудаки у мудаков никогда не виноваты (с)
Какой уже счет матча?
Удаления с поля были?
OUTCAST веди себя адекватно. Я понмаю, что весна, полнолуние и т.д.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks