Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
останнім часом в мене склалося враження, що Ткаченко саме так переживає за любиму ним Україну. Ось дивіться:
1. сам він наполовину українець.
2. сидить на нашому форумі безвилазно і теми, які він піднімає, якщо відкинути злу іронію - це теми що стосуються актуальних проблем розвитку нашої країни, в даному випадку, я з ним солідарний в тому, що так гробити армію, як це робиться зараз, - за це треба вішати на площі.
Наприклад, читайте:
От контрактной армии к партизанскому отряду?
http://obkom.net.ua/articles/2009-03/18.1644.shtml
3. своєрідність самовираження пана Ткаченка на форумі спричинена тривалим перебуванням в Росії, але ж не кожному це під силу, багато хто, не витримавши, спивається... Тому самовираження, яка полягає, зокрема, в використанні певних проросійських агітроповських штампів, ну вважайте це стилем. див. п. 2.
4. ви помітили, як останнім часом пан Ткаченко окультурився в своїх манерах? Це означає, що він розумна людина і ХОЧЕ бути почутим. А з огляду на теми, які він піднімає, це лише йому на користь.
Тому, я вважаю, що Огород збагатився ЩЕ одним розумним і непересічним дописувачем.
І дописувач цей - сибірський українствующий ненатобандерівець, з чим я його й вітаю.
Принагідно, перепрошую пана Ткаченка за деякі, можливо, неприємні мої вислови щодо нього на цьому форумі, - я помилявся.
Нащо американці? Одного турецького флоту зараз вистачить щоб потопити ЧРФ у Чорному морі, не те що закрити проливи.
PS Я не розумію, які тактичні завдання може виконувати сабж, з якого почалася тема. Чого цей старий човен ще й досі не пустили на металолом?
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Новый день - старые вопросы:
1.Кто построил данную подводную лодку?
2. Для каких целей какого государства она строилось?
3. Назвите хотябы одну причину по которой она должна быть в составе ВМСУ и её боевое предназначение.
И чтобы вы опять не ёрничали по поводу ПЛ - теже вопросы относятся и к ЧФР.
Ну я же вас не обзываю непотребностями, соответственно в данном случае и вам следовало бы воздержаться. Собственно довели и доводят кремлядские прихлебатели (вспомним закидоны регионалов о сокращении расходов на армию). Можно сказать ваши единомышленники, наверное. И если начался какой-нибудь положительный процесс, нормальный человек должен бы только порадоваться этому. Вам же любая новость - повод к совершенно противоположным вещам. За некоторые темы уважаю. Но в данном случае вы вызываете презрение напополам с жалостью.
ЕЕ
Понятно....
Цитата
ответтак НАТО уже там (Ирак) а русских и не видно...
ваш ответ опровергает, что армия США в Ираке или утверждает, что русские в Ираке?Европейские члены НАТО не поддержали американцев в Ираке, это было очень громко и демонстративно.
Немного завидую. Может, Вы и правы. Я для себя решил, что ничего в Украине покупать не буду. Страшно.
НАТО - это военная организация, а не набор из нескольких стран. У этой организации есть свой флаг даже, представьте себе. Если некая военная организация присутствует в некоторой стране, первое, что она делает - вывешивает свой флаг. Таковы воинские традиции. Даже капитан Флинт ходил на абордаж под флагом своей организации (Черный Роджер). Вы видели фото с НАТОвским флагом в Ираке?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks