| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Обязательно будет ответ россии.." — Зеленский
да понятно..
а потом на ответ - будет оттуда ответ,
и эта музыка будет вечной..((
ну пока деньги дают..
непонятно, кто, как, когда и за что это будет все отстраивать, восстанавливать,
платить компенсации, репарации..
или зачем дурным голову забивать, ну правда ж..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
ну походу да
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Український паспорт
Все таки добре що діюча влада України попросила світ булить українців
https://x.com/lis_rudij21310/status/2104281170968244577
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Не може бути.Кацапи, ймовірно, цілилися у міськраду, – Філатов.
прошло два часа. Академия Добробуту, Васильковская, центр
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
Смотрю у е6анутой диарейной,сегодня наконец-то праздник. Наконец-то ее пожелания сбылись и прилетело рядом с моей семьёй. И насрать этой твари,что пострадали другие люди. Много.
Весело ей до всирачки.
Ну повеселились . Пока....
Востаннє редагував Антуриум: 28.09.2026 о 16:45
склад АТБ в Броварах. сегодня. сосасола уже импортная (румінская)
![]()
Ужас(((
Просто жах. Хоть не просыпайся((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
За ним вже давно СБУ повинно було б прийти. Так у нього ж "криша" занадто потужна.
А просто тупий. І любитель хайпу будь-якою ціною.и ничего, и не пророссийский, и не наводчик, и не все такое..))
Угу. Блекаут в москві він вже зробив, 3000 обіцяних ракет туди вже долетіли, обіцяна балістика саме зараз долітає. На черзі - чергова відповідь. Потужний у нас припіздент: що не день - то брехлива погроза!
Я не розумію, чого ти хочеш? Щоб Україна зараз погодилася на умови ху.йла? Віддати йому весь Донбас, скоротити армію та кількість озброєння, відмовитися від БУДЬ-ЯКИХ військових альянсів, зробити "кацапський нахрюк"(с) як мінімум офіційною мовою, дозволити ФСБшну церкву тощо? А ти згоден після цього через 3-5 років втратити ВСЮ країну? Бо ху.йло ж не зупиниться: накопичить ВДОСКОНАЛЕНІ ракети та шахеди і за 3-5 років зрівняє із землею вже не лише Донбас, а ВСЮ країну. Ти цього домагаєшся?![]()
«Патріотизм — це знаходити підтримку для своєї країни, а не створювати приводи, щоб її втратити». (Тарас Чорновіл)
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks